СПОЉА ХРСКАВИ, А ИЗНУТРА НЕСТВАРНО МЕКАНИ: Ћуроси - Направите сами преукусну шпанску посластицу

СПОЉА ХРСКАВИ, А ИЗНУТРА НЕСТВАРНО МЕКАНИ: Ћуроси - Направите сами преукусну шпанску посластицу

Ћуроси су одличан десерт после сваког јела. Слатки, споља хрскави, а изнутра нестварно мекани. Рецепт за ћуросе је врло једноставан и свако га може испратити, зато - уживајте у припреми.

29. 06. 2024. у 16:00

НУТЕЛА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Кремаста и богата фантазија укуса

НУТЕЛА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Кремаста и богата фантазија укуса

Ова фина торта, која се по збиркама рецепата може наћи и под именом "магична торта", фантастичног је укуса и богатог изгледа, тако да се може послужити и у најсвечанијим приликама.

28. 06. 2024. у 16:00

БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЛАКА ЗА ПРИПРЕМУ: Кекс торта са 2 чоколадна фила, хладно савршенство идеално за ове вреле дане (ВИДЕО)

БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЛАКА ЗА ПРИПРЕМУ: Кекс торта са 2 чоколадна фила, хладно савршенство идеално за ове вреле дане (ВИДЕО)

Некада је за торте било потребно да се пеку коре и праве компликовани филови, али рецепти за посластице без печења постају све популарније, јер не само да се лако спремају, већ је и укус фантастичан.

22. 06. 2024. у 19:00

НАУЧИТЕ И - УЖИВАЈТЕ: Овако се правилно комбинују вино и храна

НАУЧИТЕ И - УЖИВАЈТЕ: Овако се правилно комбинују вино и храна

Већ је постало уобичајено, па и део помодарства, да и сами знамо које вино се слаже са одређеним јелом, а не да се о томе распитујемо само код сомелијеа или конобара, приликом обедовања у ресторану.

21. 06. 2024. у 17:30

СПРЕМЕ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Колачи са малинама преливени чоколадом - Ледена посластица, идеална за ове вреле дане (ВИДЕО)

СПРЕМЕ СЕ ОЧАС ПОСЛА: Колачи са малинама преливени чоколадом - Ледена посластица, идеална за ове вреле дане (ВИДЕО)

ЛЕДЕНИ ситни колачи су брзо постали популарни на друштвеним мрежама, јер је за њихову припрему потребно мало времена и мало састојака.

19. 06. 2024. у 13:00

КАКО ДА ТЕСТЕНИНА БУДЕ ПЕРФЕКТНО СКУВАНА: Ово је рецепт са којим не можете да погрешите

КАКО ДА ТЕСТЕНИНА БУДЕ ПЕРФЕКТНО СКУВАНА: Ово је рецепт са којим не можете да погрешите

ПЛАШИТЕ се да ће бити сувише мекана, или пак много тврда, као да није довољно кувана, а можда ће се и слепити... Иако кување тестенине делује као лаган задатак, важно је да то урадите на прави начин.

13. 06. 2024. у 09:00