НЕОДОЉИВО КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО: Зимска чоколадна Павлова торта - Сезонска варијанта најпопуларније торте на свету

НЕОДОЉИВО КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО: Зимска чоколадна Павлова торта - Сезонска варијанта најпопуларније торте на свету

Зимска чоколадна Павлова торта има хрскав и изнутра сочан патишпањ, богат какаом и зрнцима сецкане обичне чоколаде, преливен је дебљим слојем белог крема, а одозго слојем мандарина.

25. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

НЕОДОЉИВИ ЧОКОЛАДНИ РАСПУЦАНЦИ: Једноставна посластица која ће вас одушевити

НЕОДОЉИВИ ЧОКОЛАДНИ РАСПУЦАНЦИ: Једноставна посластица која ће вас одушевити

Припрема чоколадних распуцанаца је једноставна, а резултат је фантастичан – хрскави споља, мекани изнутра, са богатим чоколадним укусом који се топи у устима.

23. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНЕ ПАДОБРАНЦЕ: Слаткиш који је обележио свачије детињство

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНЕ ПАДОБРАНЦЕ: Слаткиш који је обележио свачије детињство

Будући да за његову припрему није потребно много скупих састојака, често је био избор наших бака, нарочито током хладних зимских дана. Познати су по својој лаганој и кремастој текстури, али и поступку припреме која не захтева много умећа нити времена.

22. 01. 2025. у 14:00Новости онлине

НЕОДОЉИВА МОЦАРТ ТОРТА ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Краљевски спој нутеле, марципана и пистаћа (ВИДЕО)

НЕОДОЉИВА МОЦАРТ ТОРТА ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Краљевски спој нутеле, марципана и пистаћа (ВИДЕО)

За данас смо припремили рецепт за торту која ће бити омиљена на славској трпези јер се прави са нутелом. У један део фила иду и изблендирани пистаћи. Између филова се ређа кора од марципана.

21. 01. 2025. у 13:00Новости онлине