ПАСТА СА ТИКВИЦАМА И ПИЛЕТИНОМ: Прави кремасти специјалитет

ПАСТА СА ТИКВИЦАМА И ПИЛЕТИНОМ: Прави кремасти специјалитет

Паста са пилетином и тиквицама је добро познати специјалитет за све љубитеље пасте и тиквица. Ово је само још један начин како да припремите ово сезонско поврће, али ће вам сигурно постати једно од омиљених јела.

31. 07. 2024. у 13:11

КИШ ОД СПАНАЋА: Оброк за свако доба дана

КИШ ОД СПАНАЋА: Оброк за свако доба дана

Киш је оброк који готово сви воле и добро је дошао у свако доба дана. Можете га јести као ужину, може бити и део ручка, а слатко га је појести и за доручак ако остане од претходног дана. Много је састојака који могу доминирати овим јелом, али мало шта тако добро иде са тестом и сиром као спанаћ.

30. 07. 2024. у 13:53

ПУЊЕНЕ ТИКВИЦЕ: Лагано и укусно јело које сви волимо

ПУЊЕНЕ ТИКВИЦЕ: Лагано и укусно јело које сви волимо

Тиквице су веома захвално поврће, кога од пролећа, па све до касних јесењих дана има у избољу. Јела и начини на који се тиквице могу припремити могу се прилагодити свачијем укусу: од сирових, до похованих, преко мусаке са тиквицама или пуњених, чак се користе и у припреми колача.

22. 07. 2024. у 11:56

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНИ КОРДОН БЛУ: Једно од најпознатијих јела можете сами да направите

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНИ КОРДОН БЛУ: Једно од најпознатијих јела можете сами да направите

Верује се да је шницла кордон блу први пут направљена у Швајцарској, а касније су настале разне верзије овог јела. Обично се пуни шунком и сиром, а у оригиналном рецепту се користи телеће месо. Од пилећег је настала касније, и то у Америци, а које год месо да изаберете за кордон блу, нећете погрешити јер је јело преукусно.

19. 07. 2024. у 15:00