НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ВОЋНИ СЛАДОЛЕД: Има само три састојка и мало калорија

НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ВОЋНИ СЛАДОЛЕД: Има само три састојка и мало калорија

Када температуре пређу тридесети подељак, једино размишљамо како да се расхладимо. Сладолед је прави спас, а сви га воле, од малих до великих! Уместо индустријских ледених посластица које су пуне шећера, направите сами освежавајући сладолед од воћа, без вештачких шећера, адитива и појачивача укуса.

07. 06. 2024. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА БРЗЕ ТОРТИЉЕ СА ПИЛЕТИНОМ: Лагане пилеће тортиље су одличне за ужину или вечеру

РЕЦЕПТ ЗА БРЗЕ ТОРТИЉЕ СА ПИЛЕТИНОМ: Лагане пилеће тортиље су одличне за ужину или вечеру

Праве се са печеном пилетином па ће вам добро доћи да их направите ако вам је остало печене пилетине од ручка. Тортиље са пилетином сервирајте са павлаком или слатким чили сосом.

06. 06. 2024. у 16:48

СЛАСНИ КУКУРУЗ ИЗ РЕРНЕ: Заборавите роштиљ, овако је још укуснији

СЛАСНИ КУКУРУЗ ИЗ РЕРНЕ: Заборавите роштиљ, овако је још укуснији

Кукуруз из рерне биће једнако укусан, сластан и мирисан као онај што сте куповали као деца на улици, а иза припреме неће остати превише нереда што ће и само уживање учинити далеко слађим.

04. 06. 2024. у 17:00

НЕКАДА НАМ ТРЕБА НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ НА НАШОЈ ТРПЕЗИ: Пробајте укусан рикота намаз

НЕКАДА НАМ ТРЕБА НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ НА НАШОЈ ТРПЕЗИ: Пробајте укусан рикота намаз

Рикота је врло специфичан и занимљив сир, а у великој је љубави са орасима и медом, као и већина сирева. Зато овом намазу неће бити ништа потребно осим хлеба, како би вам дочарао фантастичан спој укуса.

27. 05. 2024. у 13:00

НЕМАТЕ ЈАЈА У ФРИЖИДЕРУ: Ево чиме можете да премажете пециво за златну кору

НЕМАТЕ ЈАЈА У ФРИЖИДЕРУ: Ево чиме можете да премажете пециво за златну кору

Можете да правите пециво у сланој и слаткој верзији, а оно што је заједничко скоро сваком рецепту је премазивање. Али шта се дешава када у кући немате јаја, а пециво је спремно за печење? Руска куварица Јулија Архипова открива које то алтернативе можете да користите, а да добијете ту предивну златну боју коре.

27. 05. 2024. у 09:00