БАУНТИ ТАРТ: Колач са кокосом прави се за 10 минута и једе се без гриже савести

БАУНТИ ТАРТ: Колач са кокосом прави се за 10 минута и једе се без гриже савести

Да направите овај колач биће вам потребан само блендер, не пече се и спрема се веома брзо и лако, а користе се здраве намирнице, према томе можете уживати у дегустацији без много муке и гриже савести.

18. 05. 2024. у 08:00

3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно

3 ТОП САВЕТА ЗА ПОХОВАНО МЕСО: Сви воле поховано месо, а ево и неколико савета како да вам испадне укусно

Коју год врсту меса да изаберете, битно је како ћете да га спремите, јер од тога зависи укус. Најбитнија од свега је маринада, а што дуже стоји то је боље.

18. 05. 2024. у 07:00

БРЗ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Поховане ролнице од тиквица пуњене сиром

БРЗ ОБРОК ЗА СВАКО ДОБА ДАНА: Поховане ролнице од тиквица пуњене сиром

Сезона је тиквица и од овог поврћа можете да направите најразноврснија јела. Поховане тиквице су одлично пролећно јело које се лако прави, а ми вам доносимо још један супер рецепт који ће вам се гарантовано допасти.

17. 05. 2024. у 13:43

ЗАПЕЧЕНЕ СЛАНЕ ПАЛАЧИНКЕ СА ТУЊЕВИНОМ И ПЕЧУРКАМА: Од класичног јела направите прави специјалитет

ЗАПЕЧЕНЕ СЛАНЕ ПАЛАЧИНКЕ СА ТУЊЕВИНОМ И ПЕЧУРКАМА: Од класичног јела направите прави специјалитет

Иако смо можда више навикнути да палачинке једемо као слаткиш, њихова слана верзија је одличан избор. Као и у слаткој варијанти, увек можете да их филујете са различитим прилозима, од шунке и меса, преко разних врста поврћа, сосева и сирева.

15. 05. 2024. у 07:00

РЕЦЕПТ ЗА ФЕНОМЕНАЛНУ ПИТУ СА ПИРИНЧЕМ И ПРАЗИЛУКОМ: Једноставна за припрему, а укус ће вас одушевити

РЕЦЕПТ ЗА ФЕНОМЕНАЛНУ ПИТУ СА ПИРИНЧЕМ И ПРАЗИЛУКОМ: Једноставна за припрему, а укус ће вас одушевити

За доручак или вечеру можете направити питу са пиринчем и празилуком. Једноставно се прави, па и ако до сад нисте спремали питу немате где да погрешите.

14. 05. 2024. у 20:00