РОЛОВАНА ЋУРЕТИНА СА СЛАНИНОМ И СИРОМ: Ручак који никога неће оставити равнодушним

РОЛОВАНА ЋУРЕТИНА СА СЛАНИНОМ И СИРОМ: Ручак који никога неће оставити равнодушним

Ролована ћуретина са сланином и сиром може да се сервира и хладна, али када је тек извадите из рерне, имаће хрскаву спољашњост, а сир ће да цури и учиниће је савршено сочном.

08. 10. 2024. у 12:39

ТИРОСАЛАТА: Веома укусан намаз који можете јести као прилог уз ручак или чак само са хлебом, а у грчкој кухињи се обожава

ТИРОСАЛАТА: Веома укусан намаз који можете јести као прилог уз ручак или чак само са хлебом, а у грчкој кухињи се обожава

Ово предјело у Грчкој можете наћи под многим именима ― Тиросалата, Тирохтипити, Тирокафтери, али је то једно исто предјело, које се спрема једноставно и представља укусан и пикантан умак непоновљивог укуса.

07. 10. 2024. у 21:00

ОЧИ ВАМ СУЗЕ ДОК СЕЧЕТЕ ЛУК: Уз ова три једноставна трика то се више неће дешавати

ОЧИ ВАМ СУЗЕ ДОК СЕЧЕТЕ ЛУК: Уз ова три једноставна трика то се више неће дешавати

Очи сузе када сечете лук, а већина јела подразумева употребу лука. Лук садржи аминокиселине које се зову сулфоксиди, а када га исечете, оне се испуштају. Помоћу ових испробаних трикова, нема више суза.

07. 10. 2024. у 17:46

ПОХОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Овако су овај специјалитет правиле наше баке

ПОХОВАНЕ ПИЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Овако су овај специјалитет правиле наше баке

Уколико сте љубитељ похованих шницли, а немате времена ни стпљења за дуготрајан процес који захтева поховање, ово је прави рецепт за вас. Када будете испробали овај начин за поховање пилећих шницли више нећете ни помислити да их похујете на класичан начин јер је овако много једноставније, а преукусне су.

07. 10. 2024. у 15:43

ТУРСКИ РЕЦЕПТ ЗА ФАШИРАНЕ ШНИЦЛЕ: Сочније и укусније не могу бити

ТУРСКИ РЕЦЕПТ ЗА ФАШИРАНЕ ШНИЦЛЕ: Сочније и укусније не могу бити

Један од најважнијих трикова за укусне и сочне фаширане шницле је да не користите мешано млевено месо, већ само једну врсту. А уз то, турски кувари их добро зачине, пре пржења. Углавном их служе уз неку салату.

04. 10. 2024. у 09:00