НАЈВАЗДУШАСТИЈЕ ПОСНЕ МЕКИКЕ: Праве се брзо, а нико не може да им одоли

НАЈВАЗДУШАСТИЈЕ ПОСНЕ МЕКИКЕ: Праве се брзо, а нико не може да им одоли

И када постите можете спремати укусно тесто, а ове мекике су прави избор за доручак или вечеру. Овај рецепт се спрема врло једноставно, а једино што треба да сачекате јесте да тесто надође.

06. 12. 2024. у 07:00

ТУРСКА ПОСНА МУСАКА: Рецепт који се користи и кад није пост

ТУРСКА ПОСНА МУСАКА: Рецепт који се користи и кад није пост

Турска посна мусака је јело које сви почну да обожавају, чим га пробају! И они који месо једу готово уз сваки оброк истичу да је укус оваквог склопа поврћа и зачина невероватан, те да им није ни потребно.

05. 12. 2024. у 09:30

ПРЕУКУСНА ЈАЈА ПУЊЕНА ТУЊЕВИНОМ И ПЕЧЕНОМ ПАПРИКОМ: Савршен предлог за предјело, али и замена за оброк (ВИДЕО)

ПРЕУКУСНА ЈАЈА ПУЊЕНА ТУЊЕВИНОМ И ПЕЧЕНОМ ПАПРИКОМ: Савршен предлог за предјело, али и замена за оброк (ВИДЕО)

Пуњена јаја можете да правите на различите начине, а ми вам доносимо савршен рецепт. Напуните их туњевином и печеним паприкама, па служите као предјело или за вечеру.

05. 12. 2024. у 07:00

ОТАРАСИТЕ СЕ НЕПРИЈАТНОГ МИРИСА ОД СПРЕМАЊА РИБЕ: Трикови злата вредни

ОТАРАСИТЕ СЕ НЕПРИЈАТНОГ МИРИСА ОД СПРЕМАЊА РИБЕ: Трикови злата вредни

Нема много непријатнијих мириса у дому од оног који остаје након припреме рибе. Печена или пржена риба може оставити јак траг у вашем животном простору, а мирис се често задржава данима, упијајући се у завесе, намештај, па чак и гардеробу. Али, не очајавајте. Постоје ефикасни и једноставни трикови који ће осигурати да ваш дом мирише свеже и пријатно, чак и након рибље гозбе.

04. 12. 2024. у 15:00

ПОХОВАНЕ САРМИЦЕ ОД ТИКВИЦА: Ово је рецепт који желе све домаћице, а праве се лако (ВИДЕО)

ПОХОВАНЕ САРМИЦЕ ОД ТИКВИЦА: Ово је рецепт који желе све домаћице, а праве се лако (ВИДЕО)

Сви воле сарме, било да су од зеља или киселог купуса, али ове необичне од тиквица ће вас одушевити на први залогај. Тиквице испохујте, а затим их напуните освежавајућим надевом и уролајте. Никад лакша припрема, а укус очаравајући.

02. 12. 2024. у 12:23