НАПРАВИТЕ ТОРТУ ГИЗЕЛА: Најукуснија посластица коју сви обожавају

НАПРАВИТЕ ТОРТУ ГИЗЕЛА: Најукуснија посластица коју сви обожавају

Основна верзија се прави са жутим бисквитним тестом и филом са прженим орасима и соком и кором од наранџе. Уз додатак још једне врсте фила, жутог куваног фила од јаја и путера са укусом наранџе, и уз маштовиту декорацију, ова торта ни изгледом ни укусом не заостаје за најбољим тортама са светске трпезе.

02. 10. 2024. у 09:00

ЈЕДНОСТАВНИ РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесења посластица која ће вас одушевити

ЈЕДНОСТАВНИ РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесења посластица која ће вас одушевити

Једино што ће вам одузети време приликом припреме кестен пиреа јесте љуштење. Али све има своју цену. На љуске ће вам отићи око 30 одсто масе, па уколико желите да направите већу количину кестен пиреа, узмите то у обзир.

01. 10. 2024. у 08:00

ТУРСКА СУПА СА ЋУРЕТИНОМ И ЛИМУНОМ: Супа  која ће вам ојачати организам

ТУРСКА СУПА СА ЋУРЕТИНОМ И ЛИМУНОМ: Супа која ће вам ојачати организам

Почиње сезона вируса и грипа и време је ојачате свој имунитет природним путем. Супе и чорбе су идеалне за то и зато вам предлажемо да испробате турску супу са лимуном и ћуретином.

28. 09. 2024. у 11:00

КАКО ДА ЧОКОЛАДНА ГЛАЗУРА НЕ ПУЦА ПРИ СЕЧЕЊУ ТОРТЕ ИЛИ КОЛАЧА: Посластичар открио трик за који мало ко зна

КАКО ДА ЧОКОЛАДНА ГЛАЗУРА НЕ ПУЦА ПРИ СЕЧЕЊУ ТОРТЕ ИЛИ КОЛАЧА: Посластичар открио трик за који мало ко зна

Домаћице широм света помно прате емисије познатог посластичара Рудолфа Ван Вина, и усвајају сваки трик који он пренесе. Овог пута вам доносимо трик за савршену чоколадну глазуру по његовом рецепту. Ваше торте ће бити права мала ремек-дела уколико будете пратили ове кораке.

28. 09. 2024. у 08:00