VELIKAN KORISTI KIKS LIDERA: "Plavci" bi da se priključe borbi za titulu

V.M.

23. 09. 2024. u 10:55

U poslednjoj utakmici 23. kola norveške elite, KFUM Oslo će ugostiti Molde (19.00).

ВЕЛИКАН КОРИСТИ КИКС ЛИДЕРА: Плавци би да се прикључе борби за титулу

Foto: Profimedia

Nakon što je prošle godine Bode osvojio titulu, Molde se nadao da on može biti prvak ove sezone, međutim, "žuta horda" igra odlično i beži mu deset bodova.

Doduše, Bode je ovog vikenda doživeo poraz od Brana u ovom kolu, tako da je odigrao meč više od "plavaca" koji danas imaju priliku da pobedom smanje zaostatak na sedam bodova i priključe se borbi za titulu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Što se tiče samog meča, forma je na strani gostiju koji su slavili na četiri od poslednjih pet utakmica, a i slavili su na poslednje dve utakmica, tako da danas jure ligaški het-trik.

Sa druge strane, KFUM je novajlija u eliti i za sada mu ova sezona ide više nego dobro pošto se konstantno nalazi u gornjem domu tabele.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U poslednje vreme je malo pao u formi, doživeo je dva uzastopna poraza od Vikinga i Brana, ali i pored toga je na sedmom mestu koje drži sa 29 sakupljenih bodova.

Određeno samopouzdanje domaćinima daje činjenica da su u prvom delu sezone iznenadili Molde na njegovom terenu sa 3:2.

Ipak, gosti su u naletu, postigli su deset golova na poslednje dve utakmice i očekujemo da odnesu čitav plen iz prestonice.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 2,35)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk