IZDAJA KAKVU TENIS NE PAMTI! Bivši trener Novaka Đokovića "zabio nož u leđa" Srbinu

Novosti online

23. 09. 2024. u 11:32

NOVAK Đoković mu je dao šansu kada su ga svi otpisali.

ИЗДАЈА КАКВУ ТЕНИС НЕ ПАМТИ! Бивши тренер Новака Ђоковића забио нож у леђа Србину

FOTO: Tanjug/AP

Naime, kontroverzni Boris Beker je sve posle igračke karijere ređao promašaje, jedan deo života proveo iza rešetaka i svi su ga smatrali za "dvorsku ludu" belog sporta, ali ne i Đoković.

Srbin je dao posao Nemcu u stručnom štabu u trenutku kada je malo ko hteo Bekera u svojoj blizini i nema govora da mu je Boris i pomogao u kombinaciji sa Marjanom Vajdom. I nakon odlaska u zatvor Novak je stao uz Bekera, a sada je doživeo da ga kontroverzni tensier zaboravi. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tokom Lejver kupa, koji je osvojio Tim Evrope novinaru su Borisa Bekera upitali da odabere svoj tim za ovo takmičenje,a Nemac ne da ije samo satvio Đokovića već ga nije ni ubrojao u najbolje tenisere današnjice. 

Screenshot / TennisTV

 

- Trojica nisu dovoljna, ali ja bih izabrao trojicu najboljih, a to su sada Alkaras, Siner i Zverev. A dvojica od njih su igrali u Berlinu - rekao je Beker.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Istina je da je Novak trenutno četvrti reket sveta pa je verovatno zbog toga nemački stručnjak naglasio da bira trojicu koji su trenutno najbolji, ali je zanimljivo da se i sam vodi ATP listom i zaboravi teniskog GOAT-a.

Beker je govorio i o tome koliko je zadovoljan što se Lejver kup održao u Nemačkoj.

- Prolazimo kroz pravi bum i u Nemačkoj i svuda. Tenis sada gleda mnogo više ljudi nego ranije. Zato je veoma važno imati ovakav turnir kao što je Lejver kup, gde igraju najbolji na svetu. Za nas je veoma važno što je ovaj turnir ovde igran i što je najbolji nemački teniser, Saša Zverev, učestvovao - poručio je Beker.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)