UŽAS! Dete poginulo prilikom proslave gola na derbiju

Filip Milošević

23. 09. 2024. u 10:20

Boka i River odigrali su još jedan veliki derbi, a gosti su slavili sa 1:0, međutim, rezultat će ostati u senci ovog meča, pošto je dete od 12 godina stradalo prilikom proslave pogotka Boke, koji je nakon koji minut poništen.

УЖАС! Дете погинуло приликом прославе гола на дербију

foto: EPA

Prema izveštajima lokalnih medija, dečak se bosonog popeo na krov svoje kuće u trenutku kada je Boka postigla gol u nadoknadi vremena, ali ga je nažalost udarila struja. Kada je policajka stigla na lice mesta pokušavajući da mu pruži pomoć, i nju je pogodio strujni udar.

Policajka, koja je takođe veliki navijač Boke, prebačena je u bolnicu bez vitalnih znakova, ali su lekari uspeli da je reanimiraju uz pomoć defibrilatora. Ona se sada nalazi u stabilnom stanju, dok se oporavlja od šoka koji je pretrpela tokom incidenta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Gol koji je doveo do ove tragedije, iako je nakratko doneo oduševljenje među navijačima Boke, na kraju je poništen nakon pregledanja VAR snimka.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk