OBRT! Oglasila se "ugašena" navijačka grupa Partizana

Novosti online

23. 09. 2024. u 13:10

UOČI 174. večitog derbi između Partizana i Crvene zvezde izdešavale su se mnoge stvari, a tiču se navijača crno-belih.

ОБРТ! Огласила се угашена навијачка група Партизана

FOTO: V.M.P

Naime, dan pre meča grupa navijača je ušla na stadion i oštetila teren, a par sati nakon toga pojavila se vest da je prestala da postoji navijačka grupa Vandal bojs.

Međutim, navijačka grupa se putem svog Instagram profila oglasila saopštenjem i poručila da grupa nije ugašena.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Zabluda o paljenju zastava i obeležja se zasniva na internom dogovoru, poverenju i određenom kodeksu među navijačkim grupama - da sve zastave stoje na jednom mestu. Aktuelna garnitura (Ne)vernog Juga prosledila je naš barjak u ruke ljudima koji su još pre četiri godine završili svoj navijački staž na Istoku, sa Partizanovcima, koji sebe nažalost i dalje nazivaju Vandalima, pokušavajući da nam oduzmu i identitet i kredibilitet, ali to ne ide tako - piše između ostalog u saopštenju i dodaje se:

- Pripazite, svakoj grupi koja se ne utopi u njihov mulj i prljavštinu ovo može da se desi. Ništa im nije sveto. Cviljenje putem saopštenja, otkazivanje gostovanja u Zaječaru, izbegavanje svakog vida susreta sa nama, prihvatanje bivših članova naše grupe, spinovanje stvarnosti najezdom lažnih profila, govori samo jedno - Niste dostojni imena Partizan Beograd, niti Grobari Jug, a nama je to sveto!

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: M. Vukadinović

 

- Ne zna se broj grupa koje se trenutno kriju pod zastavom (Ne)vernog Juga, pa im se brojka lomi sa našom - brojkom JEDNE grupe i to je vaša realnost i sramota! Neka se dušebrižnici naslađuju, smeju i zabavljaju, ali to nije ni približno težini žrtve koju smo podneli i krvi koju smo pustili, za ove 23 godine postojanja. Tribina se ne brani na internet portalima i naredne 23 biće zlo i naopako sa Vandalima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)