ZIDAN ĆE MORATI JOŠ DA ČEKA: Francuska donela odluku o selektoru

Novosti online

11. 12. 2022. u 15:14

U FRANCUSKOJ javnosti se dosta pisalo kako će Zinedin Zidan nakon Mundijala u Kataru na klupi "galskih petlova" zameniti Didijea Dešana. Ipak, čini se da se to neće dogoditi.

ЗИДАН ЋЕ МОРАТИ ЈОШ ДА ЧЕКА: Француска донела одлуку о селектору

FOTO: EPA

Kako prenosi "Le Parizijen" sadašnji selektor aktuelnog šampiona sveta ostaće trener nacionalnog tima najmanje do Evropskog prvenstva 2024. godine.

Čovek koji je sa Francuskom pre četiri godine pokorio planetu priznao je da će sa čelnicima tamošnjeg Fudbalskog saveza posle ispunjenja cilja (plasman u polufinale) pričati o daljoj budućnosti u reprezentaciji.

- Imam u svojim rukama odluku o budućnosti, tako da ću uskoro prelomiti. Igraćemo u polufinalu, onda ćemo videti šta će biti. Sve u svoje vreme. Lepo je ostvariti cilj koji je zadala federacija, kao i predsednik Noel le Grae. Želim samo da uživam u ovoj pobedi - rekao je Dešan.

Legendarni Zindin Zidan bio je glavni kandidat za novog selektora u slučaju neuspeha "galskih petlova", no čini se da ga nećemo gledati u toj ulozi, posebno ako Ugo Loris i drugovi odbrane svetsku titulu.

Podsetimo, Francuska će u polufinalu igrati protiv Maroka, dok će se u drugom meču sastati Argetnina i Hrvatska.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)