PREKO GRIKSPORA DO SINERA: Kecmanović ima veliki motiv, a u narednoj rundi možda sa "brojem jedan"

S. R.

02. 07. 2024. u 22:08

ČETVRTI put Miomir Kecmanović preskočio je prvu "preponu" na Vimbldonu. Indijac Sumit Nagal (3:1) bio je pravi ispit pred naredni susret, koji ga danas očekuje protiv Talon Grikspora.

ПРЕКО ГРИКСПОРА ДО СИНЕРА: Кецмановић има велики мотив, а у наредној рунди можда са бројем један

Foto: Profimedia

- Drago mi je da sam dobio meč, da sam igrao korektno. Bilo je malo nezgodno, Nagal je odigrao dobro. Na travi nije obično toliko dobar kao na šljaci. Izvukao sam se - aludirao je Miša u razgovoru sa medijima na činjenicu da je duel završio pre mraka.

Sledeći protivnik, Grikspor, 27. igrač sveta, beleži sasvim solidne rezultate na travi, prošle nedelje u Haleu dobrano je namučio prvog tenisera sveta Janika Sinera. Nedavno je u Hertogenbošu stigao do polufinala, pošto je u prvom odmeravanju snaga sa Miomirom slavio posle tri seta.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Pre dve nedelje smo igrali tri taj-brejka, dva sam izgubio. Tesan meč - zna Miomir da je bio blizu da tada izbaci Talona. Sada ima priliku da mu se revanšira.

Ipak, danas u drugoj rundi na stolu je još jedan motiv - potencijalni okršaj sa Sinerom. Da bi do njega došlo Janik bi prvo trebalo da nadjača zemljaka Matea Beretinija, finalistu iz 2021.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Lako ćemo mi sa njim, treba on prvo da prođe. Beretnini nije nimalno naivan protivnik - kaže Kecmanović, koji sluti da bi taj megdan mogao da bude epski.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor