SEČA U JUVENTUSU: Srbin odlazi iz Torina, želi ga Žoze Morinjo?

Novosti online

03. 07. 2024. u 10:57

Italijanski list "Gazeta delo sport" objavio je listu fudbalera koji bi ovog leta mogli da napuste ili da budu van tima Juventusa, među kojima je i srpski reprezentativac Filip Kostić.

СЕЧА У ЈУВЕНТУСУ: Србин одлази из Торина, жели га Жозе Морињо?

Foto: Profimedia

Teška sezona i leto po Filipa Kostića. Drastičan pad forme i na to se nadovezala povreda protiv Engleske, u prvom meču Srbije na Evropskom prvenstvu.

Dolaskom Tijaga Mote umesto Masilijana Alegrija na klupu Juventusa, doći će do velikih promena u ekipi, pa je "Gazeta delo sport" navela nekoliko imena koja bi mogla da napuste Torino. Među njima je i Kostić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Katastrofalan šampionat Evrope sa Srbijom svakako nije doprineo povećanju broja zainteresovanih timova iz inostranstva, ali profil igrača kakav je njegov ostaje sposoban da privuče interesovanje. Oko njega je nekoliko turskih timova, uključujući Galatasaraj i Fenerbahče Žozea Morinja, piše "Gazeta delo sport".

Kostić je u redove Juventusa došao 2022. iz Ajntrahta, gde je proveo četiri vrhunske sezone. Karijeru je počeo u Radničkom iz Kragujevca, zatim su sledili Groningen, Štutgart i HSV Hamburg.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!