NOVI ODLAZAK SA "MARAKANE": Doveden kao veliko pojačanje, a odlazi posle samo godinu dana

Novosti online

02. 07. 2024. u 22:45

KADA je pred početak prošle sezone Žan-Filip Kraso stigao u Crvenu zvezdu, očekivalo se da će crveno-beli dobiti veliko pojačanje. Umesto toga uslediće neočekivano brz rastanak.

НОВИ ОДЛАЗАК СА МАРАКАНЕ: Доведен као велико појачање, а одлази после само годину дана

Foto: Profimedia

Reprezentativac Obale Slonovače neće putovati sa ekipom na drugi deo priprema u Rusiju, pošto ostaje u Beogradu kako bi završio transfer u francusku Ligu 2, prenosi "Mozzartsport".

Ime kluba još uvek nije poznato. Ovo prvenstvo kreativni napadač poznaje odlično jer je iz njega, tačnije kao igrač Sent Etjena stigao na "Marakanu". Kako se ističe, šampion Srbije će za obeštećenje dobiti 1.500.000 evra.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nije Kraso u Zvezdi pokazao ono zbog čega je doveden, iako je početak bio maestralan. On je u prve tri utakmice Superlige postigao pet i namestio dva gola. Ipak, kasnije je totalno potonuo od kada je u klub stigao Šerif Endijaj.

ODLAZAK Žan Filip Kraso/FOTO: M. Vukadinović

Nije ovaj 27-godišnjak dobio ozbiljnu ulogu ni na proleće kada je Baraka Bahara na klupi zamenio Vladan Milojević. Dobijao je priliku uglavnom sa klupe, ali očigledno nije uspeo da se izbori za veliku minutažu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Na kraju Kraso je epizodu u glavnom gradu Srbije okončao sa osam golova i tri asistencije u domaćem prvenstvu na 29 odigranih utakmica.

Podsetimo, osim njega Zvezdu su do sad napustili Aleksandar Dragović, Osman Bukari, Nemanja Milunović, Zoran Popović i Milan Borjan.

Klub je do sada doveo Luku Ilića, Nemanju Stojića, Dalsija Gomeša, Pumu Rodrigeza i Seola Junga Vua.

BONUS VIDEO: VATROMET KOD BEOGRADSKOG POBEDNIKA: Kad "delije" slave Zvezdinu titulu na Kalemegdanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!