E RADE, SAD SI GA PRETERAO! Bogdanović udario nikada niže sa svojim komentarima

Novosti online

02. 07. 2024. u 08:40

Fudbalska reprezentacija Portugalije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u osmini finala posle penala pobedila Sloveniju sa 3:0, pošto je posle 120 minuta igre bilo 0:0.

Е РАДЕ, САД СИ ГА ПРЕТЕРАО! Богдановић ударио никада ниже са својим коментарима

Foto Z. Jovanović Mačak

Portugalija je od početka utakmice krenula ofanzivno, a Kristijano Ronaldo je u 34. minutu iz slobodnog udarca šutirao preko gola. Najbolju priliku za Portugaliju u prvom poluvremenu imao je Žoao Palinja, koji je u 45+3. minutu pogodio stativu. Probao je Ronaldo još jednom iz slobodnog udarca, u 55. minutu je uputio jak šut prema golu Slovenije, ali je Jan Oblak uspešno intervenisao.

Benjamin Šeško je u 61. minutu pretrčao sve igrače Portugala, ali nije uspeo da uputi dobar šut. Ronaldo je u 72. minutu ponovo šutirao slobodan udarac, ovoga puta preko gola Slovenije. Portugalija je u 105. minutu imala priliku da iz jedanaesterca postigne gol, ali je Oblak odbranio penal koji je šutirao Ronaldo. Šeško je u 115. minutu imao novu šansu, ali je golman Portugalije Diogo Kosta odbranio šut.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Posle 120. minuta prešlo se na izvođenje penala. Kosta je odbranio sva tri penala fudbalerima Slovenije Josipu Iličiću, Jureu Balkovecu i Benjaminu Verbiču. Za Portugaliju su pogodili Ronaldo, Bruno Fernandes i Bernando Silva.

FOTO: AP/Tanjug

 

Posle utakmice, analizu je imao Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler i stručni konsultant u studiju RTS-a.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ja bih bio sretan da su Slovenci prošli. Na kraju, sitnice su odlučile meč. Kada četiri utakmice ne izgubite, pored ovakvog fajta... Međutim, neiskustvo. Ne može trener da uvede dvojicu, a jedan ima psihičkih problema (Josip Iličić prim. aut.). Najgori mogući izbor selektora Keka je da dva levonoga fudbalera uvedeš - udario je Bogdanović nikada niže u komentarima tokom EURA 2024, jer vređati nekoga ko se borio se depresijom je više nego jadno.

Zatim je govorio o neverovatnoj šansi za Benjamina Šeška kada je u 115. minutu u situaciji jedan na jedan šutirao pravo u golmana Dioga Kostu.

- Šeško? Momak, kad ćeš ako nećeš večeras. Pobegneš, ne šutneš, nego zgužvaš loptu levom nogom. To je presudilo večerašnju utakmicu. U idelanom momentu je mogao da reši, ali nije.

Nastavio je u istom tonu.

- Najgore što može da uradi jeste da "telefonira". Položaj telom je govorio gde će da šutira. Mogao je sve da radi isto kao u prvoj situaciji kao sa Pepeom, da uđe u liniju, to je faul... Igrač vredi 50 miliona, a zgužva loptu levom nogom - zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ODMOR IZ SNOVA ZA SAMO 299 EVRA PO OSOBI! Ovu egzotičnu ponudu ne smete propustiti, CENE NIKAD MANJE!