NEKO više voli poslastice sa čokoladom, drugi pak prednost daju "laganim", voćnim verzijama.
Povezane vesti
JEDNOSTAVAN, A UKUSAN: Neprevaziđeni mlečni kolač sa borovnicama
JEDNOSTAVNI svakodnevni kolač, brzo se pravi od namirnica koje uvek imate, a dekorativan je i ukusan. Voće može da bude i sezonsko.
13. 09. 2024. u 16:00
SOČAN I KREMAST, DA SVA ČULA UŽIVAJU: Čizkejk od borovnica, zdrava poslastica koja se ne peče
OSVEŽAVAJUĆ i kremast - Čizkejk od borovnica.
09. 09. 2024. u 15:00
HRSKAVO TESTO I SOČNE BOROVNICE: Napravite osvežavajući tart, koji će se svima dopasti
TART, vrsta pečenog slatkog ili slanog jela, se sastoji od tankog sloja testa na dnu i bočnim stranama, ispunjenog raznim nadevima.
14. 09. 2024. u 11:00
MEKE, VAZDUŠASTE, SA MIRISOM DETINJSTVA: Domaće kiflice sa borovnicom, uživaćete u svakom zalogaju
JEDNA od poslastica koja nas podseća na detinjstvo su - kiflice.
10. 09. 2024. u 21:28
SLATKA, MALA, VOĆNA: Panakota - Savršen kremasti desert po italijanskom receptu
PANNA cotta, što na italijanskom znači "skuvana pavlaka", klasičan je italijanski desert koji se ističe svojom kremastom teksturom i nežnim ukusom.
09. 09. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
SOČNE SVINJSKE ŠNICLE U KREMASTOM SOSU: Recept koji će vas oboriti sa nogu
Svinjske šnicle u kremastom sosu od senfa su jednostavno jelo gotovo za 15 minuta, savršeno za ukusan ručak.
04. 12. 2024. u 09:00
JEDNOSTAVNO SE PRAVE: Uštipci sa kupusom, pravi gurmanski doručak
Uštipci sa kupusom se brzo prave, a vrlo su sezonski i aromatični.
04. 12. 2024. u 07:00
PICA ŠTAPIĆI: Toliko su ukusni da će svi tražiti još (VIDEO)
Ako ne znate šta da pravite za brzu večeru, ovaj recept je idealan za vas.
03. 12. 2024. u 17:00
POSNI NAMAZ OD POVRĆA I SENFA: Odmah će vas osvojiti ukusom
Predlažemo vam domaću paštetu od povrća i senfa posnu na vodi, koja će vas kupiti na prvi zalogaj!
03. 12. 2024. u 15:00
TORTA NAJLEPŠE ŽELJE: Bogata poslastica koja osvaja srca (VIDEO)
Otkrijte recept za ovu bogatu tortu i uživajte u svakom zalogaju.
03. 12. 2024. u 13:00
Komentari (0)