POSNI NAMAZ OD POVRĆA I SENFA: Odmah će vas osvojiti ukusom

Novosti online

03. 12. 2024. u 15:00

Predlažemo vam domaću paštetu od povrća i senfa posnu na vodi, koja će vas kupiti na prvi zalogaj!

ПОСНИ НАМАЗ ОД ПОВРЋА И СЕНФА: Одмах ће вас освојити укусом

Foto: Shutterstock

Sastojci: 

  • 300 g crvenog krompira,
  • 100 g šargarepe,
  • 50 g paškanata,
  • manja glavica crnog luka,
  • 50 g blanširanog kikirikija,
  • kašika senfa,
  • dva mala čena belog luka,
  • malo soli,
  • začini po ukusu

Priprema:

 Povrće skuvati u vodi. Očistiti i oprati crni luk, pa ga celog prokuvati. Sve zajedno umutiti mikserom, pa dodati kašiku senfa, samleven kikiriki i sitno iseckan beli luk.

Posoliti po ukusu, po želji dodati vegetu, biber, čili... Dobro izmešati da se sve sjedini i ostaviti da se ohladi.

(still)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RASPUCANI SRBI: Mitrović i Milinković-Savić tresu mrežu  i u Ligi šampiona (VIDEO)