Габон торта представља праву посластицу за све љубитеље интензивних чоколадних укуса. Ова богата, кремаста торта, својим слојевима и текстуром обећава интезитет и сензуалност укуса.
Повезане вести
ТОРТА ОПЕРА: Француска фантазија слатких укуса у споју са кафом
Чувена опера торта настала је око 1960. године, а креирао ју је познати француски шеф кухиње Ленотре.
04. 10. 2024. у 13:00
БЕЛА РОЗЕН ТОРТА: Невероватно кремаста и издашна посластица
Бољи начин да се засладите током јесењих дана не постоји.
03. 10. 2024. у 13:00
НЕОДОЉИВА БЕОГРАЂАНКА: Чоколадна торта са јабукама, рапсодија укуса коју нико не одбија
ВИШЕ десерта је названо Београђанка, али је свакако најпознатија ова са чоколадом и јабукама. Упловите у чаролију мириса и укуса.
16. 09. 2024. у 08:00
КРАЉИЦА МЕЂУ СЛАВСКИМ ПОСЛАСТИЦАМА: Мињон торта - кремасто савршенство споја лешника, бадема, ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Када направите мињон торту, будите сигурни да ће она испунити сва очекивања ваших гостију на слави.
19. 11. 2024. у 14:30
ТОРТА ШПАНСКИ ВЕТАР: Рецепт са којим нема грешке
Кремаста, богата и непролазна посластица.
19. 11. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље
Уживајте у неодољиво добром ручку!
24. 11. 2024. у 07:00
КРЕМАСТА, СОЧНА, А СПРЕМА СЕ ОЧАС ПОСЛА: Брза кекс торта, нећете моћи да јој одолите (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за брзу кекс торту, која се спрема очас посла.
23. 11. 2024. у 13:00
НАЈУКУСНИЈИ ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА СИРОМ И ПАРАДАЈЗОМ: Уживаћете у сваком залогају овог јела (ВИДЕО)
Роловани пилећи филе са сиром и парадајзом се пече у сосу од парадајз пасте и павлаке, врло је атрактиван, попут јела из ресторана.
23. 11. 2024. у 10:00
САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ, ШАМПИЊОНИМА И ШАРГАРЕПОМ: Одличан прилог уз свако јело, а брзо се спрема
Време је слава, а сваку славску трпезу можете обогатити укусним салатама каква је ова.
23. 11. 2024. у 07:00
ЧУВЕНА МАКЕДОНСКА ПАСТРМАЈЛИЈА: Специјалитет неодољивог укуса
Пастрмајлија је специјалитет којим се поноси македонска кухиња, а специфичан је за околину Штипа. Главни састојци овог јела којим се дичи македонска кухиња су тесто и месо.
22. 11. 2024. у 18:49
Коментари (0)