НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КИСЕЛУ ПЕГЛАНУ ПАПРИКУ: Зимница без конзерванса је феноменалног укуса и траје дуго

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА КИСЕЛУ ПЕГЛАНУ ПАПРИКУ: Зимница без конзерванса је феноменалног укуса и траје дуго

Црвене паприке су у Србији синоним за јесен, када у њима уживамо на разне начине, а већ дуго постоји традиција припреме пеглане паприке за зимницу.

12. 09. 2024. у 08:00

РЕЦЕПТ ЗА СУЛТАНОВУ САРМУ: Фантастичан десерт који се прави брзо, а нестане још брже

РЕЦЕПТ ЗА СУЛТАНОВУ САРМУ: Фантастичан десерт који се прави брзо, а нестане још брже

Султанова слатка сарма или паша локум, како је још познат овај колач, један је од најпопуларнијих колача у Европи. Ако сте некад помислили да је компликовано, верујте да није. Ова кремаста посластица се једноставно прави и има укус који се не заборавља.

12. 09. 2024. у 07:00

БРИОШ: Француски слатки хлеб, замирисаће целим домом

БРИОШ: Француски слатки хлеб, замирисаће целим домом

Свака држава се поноси својим кулинарским мајсторијама и укусима, па је често тешко издвојити онај најбољи. Француска је позната по својим рецептима од теста, па је овај слатки хлеб придобио много симпатија.

11. 09. 2024. у 07:00