НАПРАВИТЕ ТОРТУ ГИЗЕЛА: Најукуснија посластица коју сви обожавају
Основна верзија се прави са жутим бисквитним тестом и филом са прженим орасима и соком и кором од наранџе. Уз додатак још једне врсте фила, жутог куваног фила од јаја и путера са укусом наранџе, и уз маштовиту декорацију, ова торта ни изгледом ни укусом не заостаје за најбољим тортама са светске трпезе.
02. 10. 2024. у 09:00
СЕНДВИЧИ ОД ПАЛЕНТЕ: Изненадите своју породицу новим укусима
Палента је одлична основа за мини сендвиче, пицу, савршене грицкалице.
02. 10. 2024. у 07:00
СУПА ОД АВОКАДА И ПАРАДАЈЗА: Фантастичног укуса, лако се спрема, а веома је здрава
Ова супа се једе хладна.
01. 10. 2024. у 18:54
ПАШТИЦАДА: Далматински рецепт за јело од меса које се топи под непцима
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
01. 10. 2024. у 15:32
ТОРТА ОД ШАРГАРЕПЕ: Наранџаста посластица за сваку прилику
За свега пар минута торта од шаргарепе.
01. 10. 2024. у 10:00
НАПРАВИТЕ СУПЕР УКУСАН РУЧАК: Пилетина са грашком и печуркама у кремастом сосу
Пилетину можете да направите и од остатке пилетине, а оброк је баш гурмански и обилан.
01. 10. 2024. у 09:00
ЈЕДНОСТАВНИ РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесења посластица која ће вас одушевити
Једино што ће вам одузети време приликом припреме кестен пиреа јесте љуштење. Али све има своју цену. На љуске ће вам отићи око 30 одсто масе, па уколико желите да направите већу количину кестен пиреа, узмите то у обзир.
01. 10. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД ПЕЧЕНИХ КРОМПИРА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЧИЋИМА И ЗАЧИНСКИМ БИЉЕМ: Кад је будете пробали, заборавићете све друге салате
Ова салата је препуна укуса и савршено ће да се уклапа уз неко друго јело, као прилог, или пак можете да је једете саму.
01. 10. 2024. у 07:00
СКРОЗ ДРУГАЧИЈЕ ОД СРБА: Како Руси киселе купус - и никад им се не квари
КИСЕЛИ купус је омиљени специјалитет када је реч о зимници код Срба, а тек да видите како га спремају Руси, пашћете у несвест!
30. 09. 2024. у 18:29
ПОХОВАНИ ПИРЕ КРОМПИР: Споља хрскав, изнутра мекан, толико укусан да ћете уживати у сваком залогају
КРОМПИР је поврће које можете да спремате на различите начине и свако јело је једнако укусно.
30. 09. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД ПЕЧЕНИХ ПАПРИКА СА СИРОМ И ПАВЛАКОМ: Кремаста и једноставна, а за све прилике
Овако припремљена салата је одлична уз печење, али и рибу.
30. 09. 2024. у 07:00
ШАМПИЊОНИ СА СИРОМ И ПРАЗИЛУКОМ: Одличан избор за супер ручак, уверите се и сами
Ово је здрав и укусан оброк који се веома брзо спрема.
29. 09. 2024. у 09:00
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА РЕБАРЦИМА: Старинско и јефтино јело које сви воле, а за које вам не треба пуно састојака
Предлажемо вам да за ручак направите недољиву парадајз чорбу са ребарцима.
29. 09. 2024. у 07:00
ТУРСКА СУПА СА ЋУРЕТИНОМ И ЛИМУНОМ: Супа која ће вам ојачати организам
Почиње сезона вируса и грипа и време је ојачате свој имунитет природним путем. Супе и чорбе су идеалне за то и зато вам предлажемо да испробате турску супу са лимуном и ћуретином.
28. 09. 2024. у 11:00
ЗАПЕЧЕНЕ ЊОКЕ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Јело које ће вас задивити савршеном комбинацијом укуса
Ако немате идеју шта да спремите за ручак или вечеру, запечене њоке са млевеним месом у парадајз сосу су наш предлог.
28. 09. 2024. у 10:00
ВОЋНИ ЧИА КАРАМЕЛ ПУДИНГ: Лагана посластица која се једе без гриже савести
Започните дан укусима омиљених колача у здравијој варијанти чиа пудинга.
28. 09. 2024. у 09:00
КАКО ДА ЧОКОЛАДНА ГЛАЗУРА НЕ ПУЦА ПРИ СЕЧЕЊУ ТОРТЕ ИЛИ КОЛАЧА: Посластичар открио трик за који мало ко зна
Домаћице широм света помно прате емисије познатог посластичара Рудолфа Ван Вина, и усвајају сваки трик који он пренесе. Овог пута вам доносимо трик за савршену чоколадну глазуру по његовом рецепту. Ваше торте ће бити права мала ремек-дела уколико будете пратили ове кораке.
28. 09. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД СОЧИВА И БАТАТА: Врло једноставно јело инспирисано Медитераном
Сервира се уз фета сир и прелив са сенфом.
28. 09. 2024. у 07:00
УКОЛИКО НИСТЕ, ВРЕМЕ ЈЕ ДА ИСПРОБАТЕ ОВУ ПОСЛАСТИЦУ: Рецепт за ролнице са рогачом
Сигурни смо да ће вас ове ролнице одушевити.
27. 09. 2024. у 12:00
РЕЦЕПТ ЗА БУГАРСКУ БАНИЦУ: Здрава, а преукусна
Традиционална бугарска баница прави се од суканих, домаћих кора умешених од брашна, воде и соли, док се филује са сиром и јајима, али и зељем и копривом.
27. 09. 2024. у 11:42
ЈЕЛО КОЈЕ СВИ ОБОЖАВАЈУ: Направите пуњене поховане паприке са сиром
Када више немате идеја шта спремати за ручак, кладите се на поховане пуњене паприке. Најчешће се пуне тврдим сиром, али можете их пунити и шунком, топљеним сиром, шампињонима...
27. 09. 2024. у 10:30
КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Нема зимнице без њих, а ово је савршен и брз рецепт
Укус који ће се тражити целе зиме. Њихова припрема није тешка, а посебан је рецепт за њих без конзерванса.
27. 09. 2024. у 08:00
ЗДРАВА, А УКУСНА: Печена бундева, посластица коју морате пробати
Када се испече, добијете врхунску посластицу. Рецепт за печену бундеву је више него једноставан.
27. 09. 2024. у 07:00