Неодољива сочна пита коју морате пробати.
Повезане вести
ЕПИРОТ ПИТА СА МЕСОМ: Овако је праве Грци, а супер је за доручак
Нешто тако сочно нисте одавно јели.
06. 09. 2024. у 07:00
НАЈУКУСНИЈИ ЏЕМ ОД ШИПУРКА: Најслађа тајна бакине кухиње
Сладите се и уживајте у најлепшем укусу и боји домаћег џема од шипурка.
09. 09. 2024. у 07:00
ДОМАЋА ПИТА ОД КИСЕЛОГ ТЕСТА СА СИРОМ И МИРОЂИЈОМ: Врхунска пита какву сигурно нисте пробали до сада
Савршен спој мириса и укуса.
03. 09. 2024. у 07:00
ПОТПУНО ПРИРОДАН СОК ОД КАЈСИЈА, БРЕСАКА И ЈАБУКА: Уживајте у потпуно природном и освежавајућем соку без шећера
Савршена комбинација кајсија, јабука и бресака, а нема ни конзервансе.
31. 07. 2024. у 17:00
ЏЕМ ОД КАЈСИЈА СА ЉУТИМ ПАПРИКАМА: Нова комбинација слатко љутог укуса
Право је време када домаћице спремају разне џемове, слатка и сокове, па често и експериментишу са рецептима. Онда ће им се допасти и рецепт за џем од кајсија са љутим паприкама који доноси неки нови укус.
29. 06. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ДУБАИ ЧОКОЛАДУ: Посластица која је укусом освојила цео свет
Уколико је нисте јели до сада, Дубаи чоколаду морате пробати, сви који су је дегустирали, одушевили су се укусом! Дубаи чоколада преко ноћи постала је планетарно популарна, а укусом је освојила дословно цео свет!
13. 09. 2024. у 09:00
ВЕГАНСКЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД ЦВЕКЛЕ: Испробајте укус који ће вас задивити
Изаберите своју омиљену салату и сос као прилог и ове пљескавице ће постати ваше омиљено јело.
13. 09. 2024. у 08:00
РУЧАК ЗА ДАНАС: Телетина са павлаком и босиљком, права комбинација за савршен и брз оброк који ће одушевити ваше укућане
Треба искористити зачине који дају лепу арому ручку. Данас вам предлажемо укусан рецепт и верујемо да ћете му се враћати стално.
13. 09. 2024. у 07:00
ЧОРБА ОД ТИКВИЦА И ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА: Феноменална чорба која ће вас одушевити кад је пробате
Овсене пахуљице чорбици дају густину, зато нема никакве запршке.
12. 09. 2024. у 19:00
ЛЕШНИК ТОРТА: Чист класик који сви обожавају
Неодољиво укусна традиционална торта.
12. 09. 2024. у 18:00
Коментари (0)