PALATA MITROVIĆ ZVANIČNO OTVORENA! Željko Mitrović sa oko 2.700 zvanica proslavio 30 godina TV Pink i kompanije Pink Media Group

Promo

20. 09. 2024. u 12:00

Spektakularnom „Veliki Getsbi“ žurkom u novoj kući Željka Mitrovića proslavljen veliki jubilej najgledanije komercijalne televizije.

ПАЛАТА МИТРОВИЋ ЗВАНИЧНО ОТВОРЕНА! Жељко Митровић са око 2.700 званица прославио 30 година ТВ Пинк и компаније Pink Media Group

Foto: J Simonovic / PINK MEDIA GROUP

Palata Mitrović zvanično je otvorena. Skoro tri hiljade ljudi je prošlo kroz kapije najluksuznije palate u ovom delu sveta i ona je kruna Pink Media Group – kompanije Željka Mitrovića, koja ovog septembra slavi značajan jubilej - 30 godina uspešnog postojanja.

Nakon što je sa suprugom Milicom i decom Kristinom, Andreom, Sandrom i Aleksandrom dočekao brojne zvanice na poslednjem spratu svoje velelepne vile, Željko Mitrović izašao je na binu i obratio se gostima.

„Uvek me je zanimalo zašto bebe plaču kada se rode. I vi i ja smo plakali. Bebe zapravo plaču jer su zakoračile u cirkus koji se zove život. Taj cirkus sam sve vreme pokušavao da ublažim – da učinim živote malo lepšim, da pravim program koji će ljude malo da opusti. Nekada sam bio napadnut zbog toga – nekada hvaljen, a večeras radim obrnutu stvar. Želim ovo veče da pretvorim u veliki cirkus. Na predhodnom Getsbi partiju sam rekao da nas tek čeka zlatno doba i to se i desilo. Pravo zlatno doba, pre svega za nas koji živimo u Srbiji, zemlji čuda – tek je pred nama.“ – rekao je Mitrović okupljenim zvanicama.

Tokom glamurozne proslave nastupala je italijanska grupa Ricchi e Poveri, svetska senzacija Voca People, jedan od najpopularnijih domaćih bendova Tap O11, Balkan beat bend i di-džej Munja. Svoje specijalitete Mitroviću je lično spremao nekadašnji kuvar kraljice Elizabete, a sada kuvar Bele kuće. Enrike, najbolji svetski kuvar, pripremao je za Mitrovića lično specijalni rižoto koji su imali čast, sem kraljevske porodice, da probaju Anđelina Džoli, Bred Pit, Džordž Kluni i najveća imena svetskog džet-seta.

Porodična palata Mitrović mesecima privlači pažnju javnosti. Na njenoj izgradnji radio je veliki tim ljudi, a o svakom detalju se posebno vodilo računa. Samo odabrane zvanice iz biznis, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije imale su priliku da prvi da uđu u palatu Mitrović i uživaju u luksuzu kakav do sada nije viđen na ovim prostorima. U sklopu luksuznog i raskošnog prostora, koji ostavlja bez daha, nalazi se nekoliko bazena, spa centar, teretana, dva lifta – dok baštu krasi najstarije drvo masline u Evropi. Holivudski san ostvaren je u Srbiji.

Sve što je izgradio i stvorio, Željko Mitrović, tokom žurke decenije – njegove goste je potpuno oduševilo. Iz impresivne palate Mitrović vidi se ceo Beograd, kao na dlanu, a ona je već dobila titulu najluksuznije u Evropi. U velelepnom zdanju Željka Mitrovića održavaće se i humanitarni balovi.

Željko i Milica Mitrović, zlatni par, uvek su bili inovativni i drugačiji, miljama ispred svih. Pink magija nikoga nije ostavila ravnodušnim i svojevrsna je kruna tridecenijskog uspeha. Sa nestrpljenjem čekamo novih 30 godina kreativnosti Pink Media Group.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)