SUSRET ZVEZDA U BERLINU: Ana Ivanović i Rodžer Federer pred egzibicioni turnir (VIDEO)

Novosti online

19. 09. 2024. u 22:35

Rodžer Federer i Ana Ivanović susreli su se u Berlinu.

СУСРЕТ ЗВЕЗДА У БЕРЛИНУ: Ана Ивановић и Роџер Федерер пред егзибициони турнир (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@LaverCup

Rodžer Federer imao je srdačan pozdrav i zagrljaj sa Anom Ivanović. Oboje su već neko vreme u penziji, pa su to iskoristili da se nađu u Berlinu na Lejver kupu, događaju koji organizuje upravo Švajcarac. Sa njom je došao i Bastijan Švajnštajger koji se takođe lepo pozdravio sa njim.

Na kratkom snimku koji je objavljen na društvenim mrežama ne može tačno da se čuje šta su rekli jedno drugom, ali se čuje momenat kad joj Rodžer kaže da je "baš lepo videti je tu". Posle toga su usledili i osmesi, pa se vidi da je atmosfera odlična.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Iskoristio je Federer priliku da na Lejver kupu odigra i nekoliko poena i da pokaže svima da još nije "zarđao", a zanimljivo je i da će se Ana uskoro ponovo naći na terenu. Igraće na egzibicionom turniru u Luksemburgu.

Takmičenje počinje u petak – Tim Evrope protiv Tima Sveta, a ove sezone igraju i Karlos Alkaraz, Aleksander Zverev, Danil Medvedev, Grigor Dimitrov, Tejlor Fric, Tanasi Kokinakis, Fransisko Serundolo.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Od 17. do 20. oktobra, Ivanovićeva će učestvovati na egzibicionom turniru u Luksemburgu sa još desetak čuvenih igračica.

BONUS VIDEO VELIKO HVALA: Teniska reprezentacija pozdravila publiku posle treninga

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)