SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Novosti online

19. 09. 2024. u 14:14

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

СПРЕЧЕН ХАОС! Торцида Сплит кренула у Београд на утакмицу Црвена звезда - Бенфика, реаговала српска полиција!

Foto: Profimedia

Evo i kako glasi saopštenje policije tim povodom:

"U skladu sa bezbednosnom procenom, kao i na osnovu raspoloživih bezbednosno-interesantnih informacija, angažovan je dovoljan broj policijskih službenika u cilju bezbednog odigravanja utakmice.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kako na graničnim prelazima, tako i na Aerodromu “Nikola Tesla”, kod više navijača FK Benfika, pronađena su obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe Torcida. 

Među pronađenim predmetima, nalazi se više desetina nalepnica, zastava, zastavica, majica i znački sa obeležjima FK Hajduk i navijačke grupe Torcida. Policija je iz razloga bezbednosti oduzela sve predmete".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Ministarstvo unutrašnjih poslova u skladu sa svojim delokrugom rada i zakonskim ovlašćenjima, prema svim licima koja se zateknu u izvršenju krivičnih dela i prekršaja, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeće mere i radnje u cilju njihovog daljeg procesuiranja - izjavio je ministar Dačić.

Meč Crvena zvezda - Benfika na programu je u četvrtak, od 18.45, i možete ga uživo pratiti i uz prenos na portalu "Novosti".

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju