DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 20. SEPTEMBAR: Bik da ne preteruje sa trošenjem novca, Devicu muči nesanica, Vodoliji moguć raskid veze

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

19. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Bika, šta vas u petak 20. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 20. СЕПТЕМБАР: Бик да не претерује са трошењем новца, Девицу мучи несаница, Водолији могућ раскид везе

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Naglašena kuća posla u koju danas ulazi i Mesec, donosi vam novac. što ne znači da morate da preterujete sa trošenjem. Zbog napetog aspekta sa Venerom, vladaocem partnerskih odnosa, moguće su rasprave sa voljenom osobom i rođacima.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec ulazi u vaš znak u kome se već nalazi retrogradni Uran, čineći vas sklonim preterivanju u trošenju novca i ostalim životnim zadovoljstvima. Sekstil sa Marsom, donosi vam zaradu preko uslužnih delatnosti i putovanja. Stomačne tegobe.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Biku danas podstiče vašu intuiciju, dok pozicija vašeg vladaoca Merkura, upozorava na oprez sa novčanim transakcijama. Voljena osoba ponaša se kao da joj nije previše stalo do vas. Provodite više vremena u prirodi.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Kuća neočekivanih situacija u koju danas ulazi vaš vladalac Mesec donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Slobodni Rakovi, na porodičnom ili druženju sa prijateljima, mogu da upoznaju privlačnu osobu.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u kući karijere upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima i emotivnim partnerom. Pozicija Merkura, planete dogovora, koji upravlja vašim poslom, upozorava na oprez sa ugovorima.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Naglašen znak Bika donosi vam zaradu preko poslova sa nekretninama, građevinskih radova, trgovine organskim namirnicama. Aspekti vašeg vladaoca Merkura opominju na oprez prilikom dogovora o novim poslovima. Nesanica.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mars u kući karijere pravi sekstil aspekt sa Mesecom donoseći vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju. Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana, koji upravlja vašim ljubavnim životom, utiče na promenu planove sa partnerom.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Naglašena sedma kuća u koju danas ulazi i Mesec, odgovara vam ukoliko vaše zanimanje ima dodirne tačke s nekom kreativnom delatnošću ili advokaturom. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, donosi razdvajanje od voljene osobe.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući posla, donosi vam uvećanje zarade preko saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Opozicija sa Venerom u kući karijere donosi vam nesuglasice, pa i rasprave sa nadređenima. Neko želi da vam bude više od prijatelja.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn obrazuje sekstil sa Mesecom u kući ljubavi i kreativnosti, što na poslovnom planu odgovara umetnički nastrojenim predstavnicima vašeg znaka. Susret sa harizmatičnom osobom preko interneta. Alergija.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Naglašena kuća privatnosti, odgovara vam ako imate porodičnu firmu ili neki drugi vid samostalne delatnosti. Aspekt između vašeg vladaoca Urana i Venere, donosi vam raskid sa stalnim partnerom a slobodnima susret na putu ili predavanju.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u kući mentalnog stanja pojačava vašu intuiciju, a sekstil sa Marsom u kući putovanja, obrazovanja i kontakata sa strancima, donosi vam novac. Romantično dopisivanje s nekim ko odavno privlači vašu pažnju. Unosite više tečnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)