MINISTAR GAŠIĆ ČESTITAO PRIPADNICIMA VOJSKE SRBIJE: "Vi ste ponos otadžbine"

Novosti online

20. 09. 2024. u 14:13

MINISTAR odbrane Bratislav Gašić čestitao je danas pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na izvanredno organizovanom prikazu sposobnosti „Zastava 2024”.

МИНИСТАР ГАШИЋ ЧЕСТИТАО ПРИПАДНИЦИМА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ: Ви сте понос отаџбине

Foto: Tanjug

–  Svi pripadnici naše vojske koji su učestvovali u pripremi i realizaciji ovog velikog i značajnog događaja zaslužuju ogromno priznanje i iskrene čestitke. Članovi državnog i vojnog rukovodstva na čelu sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem kao i građani koji su danas posetili aerodrom u Batajnici ili su pratili televizijski prenos iz svojih domova, dele osećaj sreće i ponosa što naša Srbija ima ovako snažnu, savremenu i sposobnu vojsku – izjavio je ministar Gašić.


Ministar je pripadnicima vojske poručio da država duboko ceni njihove napore i odricanja.

- Više od 6.000 vas danas je pokazalo lepotu i moć naše vojske. Vi koji ste danas Srbiji i svetu pokazali koliko ste sposobni i snažni, svakoga dana radite na tome da bedem naše odbrane bude viši i čvršći. Činite to, najčešće, daleko od očiju javnosti koja bi vam ukazala priznanje. Svesni smo vašeg truda i zalaganja i učinićemo sve da još snažnije nastavimo sa modernizacijom naše borbene tehnike i poboljšanjem uslova vašeg života i rada. Vi ste danas, kao i svaki put do sada, opravdali poverenje i ulaganje. Vi ste ponos otadžbine! – rekao je ministar odbrane Bratislav Gašić.

BONUS VIDEO:
Veliki prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S