PILETINA PARMIĐANO: Vreme je za nove ukuse koje ćete obožavati
25. 01. 2025. u 09:00
Bogato tradicionalno italijansko jelo, nežnog i skladnog ukusa.
Povezane vesti
NJOKE SA PILETINOM I SPANAĆEM: Od jednostavnih sastojaka napravite jelo kao iz najboljeg restorana
Njoke sa piletinom i spanaćem su ukusan i hranljiv obrok, koji se brzo priprema i savršeno je rešenje za užurbane dane.
23. 01. 2025. u 11:00Novosti online
PILEĆE ĆUFTE SA NJOKAMA: Idealan ručak ako vam se jede nešto ukusno
Pileće ćufte sa njokama prave se u aromatičnom belom sosu i dodatno posipaju kačkavaljem.
17. 01. 2025. u 09:00Novosti online
MUSAKA OD PILETINE I TIKVICA: Napravite najsočnije i najkremastije jelo koje prija svima
Jelo koje se priprema brzo i jednostavno.
16. 01. 2025. u 09:00Novosti online
NEOPISIVO DOBAR RUČAK: Piletina sa kikirikijem i pirinčem
Piletina sa kikirikijem i pirinčem je lagano jelo u azijskom stilu, savršeno uklopljenih ukusa.
23. 12. 2024. u 11:49Novosti online
KREMASTI PILEĆI GULAŠ: Savršen ručak za celu porodicu
Pileći gulaš prepun povrća, začinjen je i dopunjen pavlakom za kuvanje. Obavezno probajte ovaj recept za pravljenje pilećeg gulaša ako niste do sada imali priliku da probate.
23. 12. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
POHOVANI KISELI KRASTAVČIĆI: Pikantna zakuska koju možete brzinski da napravite
Savršen recept kada vam dođu iznenadni gosti.
27. 01. 2025. u 15:00Novosti online
MOKA PUSLICE: Kafa im daje posebnu draž, a pojedu se u jednom zalogaju
Ako volite klasične puslice ove ćete obožavati.
27. 01. 2025. u 13:00Novosti online
TORTA MONAHINJINA TAJNA: Dezert koji ćete odmah poželiti da probate
Torta monahinjina tajna je vrlo raskošna i bogata sirom, a preliva se čokoladom.
27. 01. 2025. u 12:00Novosti online
PUNJENE PEČURKE: Lagano predjelo sa bogatim ukusom
Sveti Sava je slava koja okuplja porodicu i prijatelje u toploj i svečanoj atmosferi.
27. 01. 2025. u 11:00Novosti online
FAŠIRANE ŠNICLE: Recept za brz i bogat ručak koji će ljubitelji mesa obožavati
Faširane šnicle su uvek dobra ideja za ručak.
27. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Komentari (0)