Када их једном пробате, увек ћете им се враћати.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА ШУСТЕР ПИТУ: Предиван старински, посни колач који се топи у устима при сваком залогају
Старинска посластица са џемом подсетиће вас на бакину кухињу и стара времена.
01. 11. 2024. у 07:00
НЕОДОЉИВИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Тако једноставан, а препун укуса
Неодољиви колач са маком, савршен за све прилике.
31. 10. 2024. у 11:00
ДУНАВСКИ ТАЛАСИ: Рецепт за сочни колач који успешно одолева трендовима
Уколико сте љубитељ сочних колача, а волите комбинацију вишње и чоколаде, дунавски таласи су посластица коју ћете често правити.
14. 11. 2024. у 16:00
ПОСНИ ЧУПАВЦИ: Неодољиви колач са кокосом
Меки, сочни и неодољиви чупавци су класик, и савршена посластица за све прилике.
08. 11. 2024. у 16:00
КАКО НАПРАВИТИ СЛАВСКИ КОЛАЧ КОРАК ПО КОРАК: Успева баш свима, па и почетницима
Када једном усавршите прављење славског колача, више за вас неће бити препреке. Испробајте ову варијанту која је најједноставнија и најукуснија.
31. 10. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНУ НАЈЛОН ТОРТУ: Посластица која увек успе (ВИДЕО)
Није било рођендана и славља, а да на трпези у Југославији није стајала најлон торта.
26. 11. 2024. у 17:00
ЕКСПЛОЗИЈА ВИТАМИНА: Глазирани прокељ, одличан прилог за зимске дане
Овако укусно припремљен прокељ може да се свиди чак и онима који га иначе избегавају.
26. 11. 2024. у 15:00
ОВАКО СЕ ПРАВИ МЕДОВАЧА: Повољно делује на циркулацију, против бактерија и вируса и побољшава апетит, те је идеалан аперитив
Медовача је попут ликера, густа и ароматична, а уз пар састојака можете и сами да је направите.
26. 11. 2024. у 13:50
ТИРАМИСУ С КЕСТЕНОМ: Испробајте јесењу верзију омиљеног кремастог десерта
Тирамису је надалеко позната италијанска посластица која одушевљава својом једноставношћу и савршено кремастим укусом, а ако му додате кестен пире, добићете још пунији и лепши укус.
26. 11. 2024. у 11:00
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)