Када неко каже чизкејк, одмах помислимо на кору од кекса, кремасту средину и прелив од воћа, али кад пробате овај, потпуно другачији, чизкејк који се пече у рерни, све што сте до сад јели пашће у заборав.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА КРАМБЛ СА ЈАБУКАМА: Најлепши хрскави колач из рерне
Потпуно другачији колач са јабукама-крамбл који ћете одмах заволети.
25. 09. 2024. у 08:00
НЕОДОЉИВА КОМБИНАЦИЈА ЧОКОЛАДЕ И ЦИТРУСА: Брауни са филом од поморанџе, тако мекан и сочан
ЧОКОЛАДНИ брауни филован поморанџом потпуно је неодољив и мекан.
22. 09. 2024. у 10:00
НЕОДОЉИВА БЕОГРАЂАНКА: Чоколадна торта са јабукама, рапсодија укуса коју нико не одбија
ВИШЕ десерта је названо Београђанка, али је свакако најпознатија ова са чоколадом и јабукама. Упловите у чаролију мириса и укуса.
16. 09. 2024. у 08:00
СОЧАН И КРЕМАСТ, ДА СВА ЧУЛА УЖИВАЈУ: Чизкејк од боровница, здрава посластица која се не пече
ОСВЕЖАВАЈУЋ и кремаст - Чизкејк од боровница.
09. 09. 2024. у 15:00
КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО КОЈЕ СЕ ТОПИ У УСТИМА: Карамел чизкејк са кикирики путером, овакав слаткиш још нисте пробали
КАРАМЕЛ чизкејк са кикирики путером је савршен за љубитеље слаткиша, врло издашан и кремаст.
25. 08. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
ТУРСКА СУПА СА ЋУРЕТИНОМ И ЛИМУНОМ: Супа која ће вам ојачати организам
Почиње сезона вируса и грипа и време је ојачате свој имунитет природним путем. Супе и чорбе су идеалне за то и зато вам предлажемо да испробате турску супу са лимуном и ћуретином.
28. 09. 2024. у 11:00
ЗАПЕЧЕНЕ ЊОКЕ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Јело које ће вас задивити савршеном комбинацијом укуса
Ако немате идеју шта да спремите за ручак или вечеру, запечене њоке са млевеним месом у парадајз сосу су наш предлог.
28. 09. 2024. у 10:00
ВОЋНИ ЧИА КАРАМЕЛ ПУДИНГ: Лагана посластица која се једе без гриже савести
Започните дан укусима омиљених колача у здравијој варијанти чиа пудинга.
28. 09. 2024. у 09:00
КАКО ДА ЧОКОЛАДНА ГЛАЗУРА НЕ ПУЦА ПРИ СЕЧЕЊУ ТОРТЕ ИЛИ КОЛАЧА: Посластичар открио трик за који мало ко зна
Домаћице широм света помно прате емисије познатог посластичара Рудолфа Ван Вина, и усвајају сваки трик који он пренесе. Овог пута вам доносимо трик за савршену чоколадну глазуру по његовом рецепту. Ваше торте ће бити права мала ремек-дела уколико будете пратили ове кораке.
28. 09. 2024. у 08:00
САЛАТА ОД СОЧИВА И БАТАТА: Врло једноставно јело инспирисано Медитераном
Сервира се уз фета сир и прелив са сенфом.
28. 09. 2024. у 07:00
Коментари (0)