ПОПУЛАРНИ ЧИЗКЕЈК САН СЕБАСТИАН: Ово је дефинитивно најкремастији колач који ћете пробати

Новости онлине

28. 05. 2024. у 15:00

Када неко каже чизкејк, одмах помислимо на кору од кекса, кремасту средину и прелив од воћа, али кад пробате овај, потпуно другачији, чизкејк који се пече у рерни, све што сте до сад јели пашће у заборав.

ПОПУЛАРНИ ЧИЗКЕЈК САН СЕБАСТИАН: Ово је дефинитивно најкремастији колач који ћете пробати

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 500 гр маскарпоне сира
  • 200 гр кремастог сира
  • 75 гр шећера
  • 75 гр смеђег шећера
  • 1 ванилин шећер
  • 4 јаја
  • 400 мл слатке павлаке
  • 20 гр брашна

Припрема:

1. У посуди сјединити маскарпоне сир, крем сир, шећер, смеђи шећер и ванилин шећер тако да добијемо кремасту смесу.

2. Додати јаја и сјединити.

3. Додати слатку павлаку и сјединити и на крају додати брашно и све фино сјединити.

4. Смесу излити у калуп (20 цм) обложен папиром за печење.

5. Пећи 45 мин. на 220 степени.

6. Након печења колач је још увијек течан, оставити га у фрижидеру преко ноћи.

7. Можете га послужити самог или га прелити медом, пекмезом, чоколадом отопљеном у слаткој павлаци.

(still)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.

20. 12. 2024. у 17:07

МАЈКА ЈОЈ СЕ ОДРЕКЛА ПРАВОСЛАВЉА, ТИТО ЈОЈ СЕ ДИВИО: Она је била најмоћнија жена Југославије (ФОТО/ВИДЕО)

МАЈКА ЈОЈ СЕ ОДРЕКЛА ПРАВОСЛАВЉА, ТИТО ЈОЈ СЕ ДИВИО: Она је била најмоћнија жена Југославије (ФОТО/ВИДЕО)

БИЛА је најмоћнија политичарка у великој Југославији у коју је маршал Јосип Броз Тито имао толико поверења да је до данас остала једина жена премијер једне комунистичке земље

21. 12. 2024. у 21:27

Коментари (0)

НИСАМ СЕ ОПРОСТИО ОД АЈАКСА: Тадић најављује повратак, али постоји један услов, ево и који