НАЈСОЧНИЈА и најбоља је грчка мусака са патлиџаном - кремастије нешто нисте одавно пробали!
Повезане вести
МУСАКА ОД ПЛАВОГ ПАТЛИЏАНА БЕЗ МЕСА: Савршен спој неодољивих мириса и укуса
Плави патлиџан се савршено уклапа са сочивом, а бешамел сос употпуњује ову комбинацију.
18. 11. 2024. у 11:05
МУСАКА ОД МАКАРОНА: Ручак од намирница које већ имате у кухињи је увек најједноставније и најукусније решење
Никад бржа припрема хранљивог и укусног ручка који се обожава.
05. 10. 2024. у 11:00
САВРШЕН СПОЈ МЕСА И КРОМПИРА: Пробајте овај старински рецепт за преукусну мусаку, од ње нема боље
Савршен спој меса и кромпира, спремите омиљени домаћи специјалитет који враћа у детињство.
26. 09. 2024. у 07:00
УКУСНА И ДРУГАЧИЈА: Мусака од старог хлеба
Брзински ручак који ће да обожава цела породица.
05. 09. 2024. у 12:00
Најновије из рубрике
ЧУВЕНА МАКЕДОНСКА ПАСТРМАЈЛИЈА: Специјалитет неодољивог укуса
Пастрмајлија је специјалитет којим се поноси македонска кухиња, а специфичан је за околину Штипа. Главни састојци овог јела којим се дичи македонска кухиња су тесто и месо.
22. 11. 2024. у 18:49
ОВАЈ НАПИТАК ЈЕ БОМБА ЗА ИМУНИТЕТ: Обавезно пробајте чај од ђумбира, идеалан је за хладне и снежне дане
Чај од ђумбира пун је витамина и минерала, а и добар је за мршављење. Садржи калцијум, магнезијум, витамине Б6 и Ц, а богат је гингеролом.
22. 11. 2024. у 16:30
ЛАГАНА СУПА ОД ТИКВИЦА: Мирисна и здрава, а поправља дан у трену
Од овог поврћа неутралног укуса могу да се праве најразличитија јела, а наш данашњи предлог је да пробате и супу од тиквица
22. 11. 2024. у 15:00
СПРЕМЕ СЕ ОЧАС ПОСЛА, А САВРШЕНОГ СУ УКУСА: Тороне са бадемом - Слаткиш који Италијанке припремају често током зиме
Овај слаткиш, налик карамел бомбонама, прави је специјалитет који скоро свака Италијанка зна да направи, а сви га просто обожавају.
22. 11. 2024. у 13:03
ДА ЛИ СТЕ ПРОБАЛИ ГОЗЛЕМЕ: Ово је други назив за преукусне турске палачинке
Ако сте имали прилику да уживате у кулинарским чаролијама Турске, сигурно сте видели или пробали њихове чувене палачинкице, зване гозлеме.
22. 11. 2024. у 11:49
Коментари (0)