Идеалне су за славску трпезу, али и за сваки пут када желите мало другачији, слатки залогај. Пиво је тајни састојак који им даје необичан шмек и помаже да споља буду хрскаве, а изнутра мекане.
Повезане вести
ЗА СЛАВУ СВЕТИ НИКОЛА НАПРАВИТЕ РОЛОВАНУ СКУШУ: Не само да лепо изгледа, већ је и укус фантастичан
Приближава се једна од највећих српских слава, а то је Свети Никола.
15. 12. 2024. у 11:00
ПОСНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ ПАСУЉЕМ ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Идеално јело за славу, гости ће бити одушевљени
Направите посне пуњене паприке на другачији начин, напуните их пасуљем, одушевићете се укусом.
16. 12. 2024. у 09:00
РЕФОРМА ЈЕ ОМИЉЕНА ТОРТА У СРБИЈИ: Доносимо вам рецепт за посну верзију
Посна реформа торта учиниће сваку трпезу слатком и свечаном.
13. 12. 2024. у 15:00
ПОСНА РУСКА САЛАТА: Овако направљена лепша је од мрсне
Ова салата углавном је познатија као мрсна, али је једнако укусна и у посној варијанти.
11. 12. 2024. у 16:00
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ХЛЕБ: Мекан као душа, а пун укусних семенки
Посни хлебови су право олакшање због њихове брзе и једноставне припреме.
11. 12. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
НИКОЉДАНСКА ПОСНА САЛАТА ОБАВЕЗНА ЈЕ НА СЛАВСКОЈ ТРПЕЗИ: Може вам послужити као предјело, или укусан оброк
Свети Никола је једна од највећих слава на нашим просторима, тако да они који је не славе обично иду у госте код неког ко слави.
16. 12. 2024. у 11:00
ПОСНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ ПАСУЉЕМ ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Идеално јело за славу, гости ће бити одушевљени
Направите посне пуњене паприке на другачији начин, напуните их пасуљем, одушевићете се укусом.
16. 12. 2024. у 09:00
БЕЛОЛУЧАНЕ ПАПРИКЕ: Најукуснија салата која иде уз сва јела
Салата од црвених паприка са белим луком једна је од главних на јесењој и зимској трпези, а ми вам доносимо старински рецепт на начин како су их наше баке спремале.
15. 12. 2024. у 20:00
ЧОКОЛАДНА ПРАГ ТОРТА: Раскошна као град по којем носи име, а идеална за све прилике (ВИДЕО)
Већина људи обожава чоколадне торте, још када су оне раскошне и кремасте, нема им премца. Једна од сјајних чоколадних торти је и ова торта.
15. 12. 2024. у 16:21
РИНФЛАЈШ СА ТРИ СОСА: Класик за сва времена
Кувано месо и поврће су старински начин да се започне свечани ручак. Још када се додају сосови, рапсодија укуса почиње.
15. 12. 2024. у 13:52
Коментари (0)