NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: Neću se smiriti dok ne uradimo sve što smo obećali za 2027. godinu (FOTO)

Novosti online

30. 06. 2024. u 16:52

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić i ove nedelje objavio je pregled aktivnosti iz protekle sedmice.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Нећу се смирити док не урадимо све што смо обећали за 2027. годину (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav

- I ove nedelje nastavili smo naš posao, a to je da gradimo partnerstva, da radimo za EXPO, da mnogo ulažemo i da budemo fokusirani, jer samo tako možemo da postignemo rezultat za našu zemlju i ljude.

Sa svim što se dešava u svetu i Evropi, jasno je da su pred nama izazovni i nelaki dani. Strašno je važno da u svemu tome mi čuvamo mir i sačuvamo naš narod. Budućnost Srbije je u radu, napretku i ekonomskom razvijanju. To je naš put i mi ćemo obaviti svoj posao.

A da bismo nastavili rad i razvoj, moramo da se koncentrišemo i fokusiramo. Stizaću svuda, boriću se svuda. Ja za ovo živim. To mi je sve i neću se smiriti dok sve što smo obećali za 2027. godinu ne uradimo i izgradimo jednu skroz drugu i bolju Srbiju - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

SNAŽNO nevreme sinoć je pogodilo Srbiju. Oluja je prvo opustošila Sloveniju i Hrvatsku, a onda stigla i u našu zemlju. Trenutno novo nevreme pogodilo je Crnu Goru, a slike sa društvenih mreža svedoče o jačini oluje koja je nosila sve pred sobom. Sudeći po radarskim snimcima sa sajta "Vreme i radar", upravo ta oluja stići će u Srbiju u narednim satima.

02. 07. 2024. u 13:00

Komentari (35)

TAJNA JE OTKRIVENA! Evo kako se Novak Đoković neverovatno brzo vratio na teren posle operacije kolena