VUK RAŠOVIĆ NAPUSTIO SAUDIJSKU ARABIJU: Evo gde bivši trener Partizana nastavlja karijeru

Novosti online

02. 07. 2024. u 11:54

Trener Vuk Rašović novi je šef stručnog štaba kluba Itihad Kalba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Klub je osnovan 1972. Ekipa igra u žuto-crnim dresovima, a nadimak im je „tigrovi”. Ugovor je potpisan na dve godine, a zvanična prezentacija najavljena je za 3. jul.

ВУК РАШОВИЋ НАПУСТИО САУДИЈСКУ АРАБИЈУ: Ево где бивши тренер Партизана наставља каријеру

FOTO: Privatna arhiva

Sa srpskim trenerom u stručnom štabu biće i dva pomoćnika - Ljubiša Ranković i Rudolf Marčić. Za kondiciju će se brinuti Vladan Popović. Ovaj kvartet trenera uspešno je radio u Saudijskoj Arabiji četiri godine u klubovima Fajsali i Al Fejha.

Pre dve godine klub je napravio veliki uspeh osvojivši Kup kralja, najcenjenije takmičenje u ovoj zemlji. Pobednik Kupa kralja direktno se plasira u azijski Ligu šampiona.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Napravili smo veliki uspeh sa malom Al Fejhom. Sada je vreme za nove izazove. Želeli su nas i u sezoni koja dolazi, ali ponuda Kalbe bila je odlična i verujem da će biti lepih rezultata sa ovim timom - istakao je Vuk Rašović, koji je sa porodicom odmor proveo u Beogradu i Baru. 

Ovo je, inače, povratak Vuka Rašovića u UAE, gde je radio tri godine i predvodio klubove Al Dafra i Al Vahda. Pre toga trenirao je Teleoptik, Partizan i beloruski Dinamo iz Minska.

Kalba će pripreme početi u svom gradu, a u drugoj nedelji jula sledi odlazak na pripreme u Sloveniju.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA


BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMOR IZ SNOVA ZA SAMO 299 EVRA PO OSOBI! Ovu egzotičnu ponudu ne smete propustiti, CENE NIKAD MANJE!