NIŠTA OD ZVEZDE! Vanja Drkušić ne dolazi na Marakanu, ovo je razlog

Novosti online

02. 07. 2024. u 13:50

Vanja Drkušić, slovenački defanzivac, već dve godine se nalazi na radaru većine velikih klubova na prostoru Balkana i nekoliko puta je bio na putu za Zvezdu, ali...

НИШТА ОД ЗВЕЗДЕ! Вања Дркушић не долази на Маракану, ово је разлог

FOTO: Tanjug/AP

Prethodnog leta kada ga je u svojim redovima poželeo Barak Bahar do realizacije transfera nije došlo, ali je Slovenac ostao u vidokrugu rukovodstva crveno-belih.

Priča o štoperu Sočija u Ljutice Bogdana je postala aktuelna i po završetku sezone, međutim, iz Rusije je stigao signal da će naredni korak na klupskom polju Drkušić  izabrati posle Evropskog prvenstva.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Prema trenutnim informacijama koje stižu iz Rusije, dobre partije u Nemačkoj znatno su mu podigle tržišnu vrednost, ali i broj klubova iz "liga petice" koji žele Drkušića ovog leta.

Navodno, sa Drkušićevim agentom su kontaktirali Benfika, Hofenhajm i Alaves, kao i tri neimenovana kluba iz ruske Premijer lige.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Soči sada procenjuje Drkušića na sedam miliona evra i zahteva dodatne bonuse, što je vrlo moguće da će neko od pomenutih klubova i da plati, ali ne i Crvena zvezda čiji je Drkušić od malih nogu veliki navijač. Tako će Vanja u neki od klubova iz bogatijih liga od srpske. 

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!