IZDAJA KOJA NAJVIŠE BOLI! Legendarni Rus udario žestoko po Srbiji

Novosti online

01. 07. 2024. u 13:05

LOŠ rezultat Srbije na EURO 2024. je danima bio centralna tema svih sportskih razgovora. I kada smo arhivirali naš neuspeh i na trenutak zaboravili na bol koju su nam priredili Piksijevi "orlovi", javio se Andrej Aršavin.

ИЗДАЈА КОЈА НАЈВИШЕ БОЛИ! Легендарни Рус ударио жестоко по Србији

FOTO: Tanjug

Legendarni Rus je šokiran partijama Srbije, čak se i "ne seća" da su bili na Evropskom prvenstvu.

Naime, Aršavin je gostovao na Meč TV u emisiji čija je tema Evropsko prvenstvo u Nemačkoj i tom prilikom je otkrio ko ga je neprijatno iznenadio, ali i od koje reprezentacije očekuje da osvoji kontinentalnu krunu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Teško je izabrati tim koji je najviše razočarao. Reprezentacije deluju veoma loše, čak i favoriti. Ipak, izabrao sam Srbe - imaju dobrih igrača, ali ekipa je stigla rasturena. Trener nije uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju, posebno u napadu. Sa impresivnim imenima, otišli su tako rano. O ovoj reprezentaciji nema šta da se kaže, možda se i ne sećate da su bili na Evropskom prvenstvu - rekao je Aršavin.

Foto: EPA-EFE/AIDAN CRAWLEY

 

Otkrio je Rus i koga očekuje u završnici EURA 2024.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Verujem da će Španci proći Nemce, dok će se Francuzi izboriti s Portugalom i Ronaldom, koji će plačući završiti svoje poslednje evropsko prvenstvo. Englezi će okončati bajku Švajcarske, dok će u polufinalu igrati protiv Austrije. U finalu će igrati Francuska i Engleska, a zbog Gareta Sautgejta, u koga ne verujem, Francuzi će biti prvaci - nije štedeo bilo koga Andrej Aršavin.

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor