ZVEZDA POKLEKLA U ITALIJI: Poraz crveno-belih od Dinama

Novosti online

09. 09. 2023. u 22:16

Na 13. "Međunarodnom košarkaškom turniru grada Kaljarija", košarkaši Crvene zvezde su doživeli poraz od ekipe Dinamo Sasari rezultatom 76:71. Imajući u vidu da je u pitanju bio polufinalni meč, jer se radi o turniru četiri ekipe, vicešampion ABA lige igraće za treće mesto.

ЗВЕЗДА ПОКЛЕКЛА У ИТАЛИЈИ: Пораз црвено-белих од Динама

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Izabranici trenera Duška Ivanovića (bez reprezentativaca, ali i bez Teodosića i Lazarevića) su sve vreme bili u zaostatku, istina dostižnom, no nakon što su u 33. i 34. minuta prilazili na -3, a poslednji put Lazićevom trojkom, nisu uspeli i više od toga.

Ili bi Nejpijeru bilo dosuđeno vraćanje lopte na svoju polovinu terena, ili bi u dve naredne akcije bilo dosuđeno gaženje aut linije, odnosno faul u napadu, pa je italijanski tim to iskoristio da ode na 71:63. A to je, ispostavilo se, u preostala četiri minuta bio prevelik zalogaj za crveno-bele.

Njihovi najbolji strelci bili su Hanga sa 15 poena, Nedović sa 13, Gidraitis sa 12, te Mitrović sa 10.

Kako je u prvoj utakmici ovog turnira Olimpija Milano deklasirala Asvel sa 95:78, to znači da će u meču za treće mesto, u nedelju 10. septembra, od 18 časova igrati Zvezda - Asvel, a u finalu od 20.30 Dinamo Sasari - Olimpija Milano.

Bonus video: "LUDAČKI JE BILO OD STARTA" Marinković, Gudurić i Jović o polufinalu Mundobasketa

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um