UTAKMICA ZA INFARKT! Neverovatna drama na "Karađorđu" - Šta su ovo odigrali Vojvodina i Radnički?!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

28. 09. 2024. u 21:58

FUDBALERI Radničkog iz Niša gostovali su Vojvodini u Novom Sadu, na stadionu Karađorđe viđena je fantastična fudbalska predstava u kojoj je na kraju zavesa spuštena remijem 3:3 (0:0).

УТАКМИЦА ЗА ИНФАРКТ! Невероватна драма на Карађорђу - Шта су ово одиграли Војводина и Раднички?!

FOTO: A. Ilić

Nakon nesadržajnog prvog poluvremena Radnički je drugo poluvreme počeo zaostatkom. Ofanzivno je novosadski sastav igrao, a to se isplatilo u 82. minutu kada je Jusuf Bamidele zatresao mrežu doskorašweg tima. 

Devet minuta trebalo je Radničkom da preokrene. Prvo je Trivante Stjuart u 57. minutu poravnao na asistenciju Radivoja Bosića. Da bi u 61. Vanja Ilić sa bele tačke preokrenuo. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ipak, tu nije bio kraj uzbuđenjima. Kaleb Zadi je imao prilike sa penala da anulira vođstvo gostiju. Delovalo je da će Nišlije pobediti treći put u nizu, ali da tako ne bude su se pobrinuli Marko Veličković u 88. minutu,  kao i još jedan nekadašnji igrač Radničkog - Đorđe Crnomarković golom u 90. minutu. 

Upisali su pobedu domaći, ali su se poslednji smejali igrači Radničkog, strelac nakon kornera bio je Bazile Jamkam za konačnih 3:3. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?