SRPSKI MAJSTOR DEO ČUDESNOG MEČA: Dušan Vlahović dao gol za Juventus u derbiju protiv Intera, a mreže se tresle čak osam puta! (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2024. u 19:56 >> 19:57

Dušan Vlahović, srpski napadač, postigao je prvi gol u svojoj karijeri na stadionu "Đuzepe Meaca" i to u najvećem derbiju Italije - meču Intera i Juventusa. A sam derbi, odigran u okviru 9. kola Serije A, bio je čudesan: konačan rezultat glasio je (pomalo nestvarnih) 4:4.

СРПСКИ МАЈСТОР ДЕО ЧУДЕСНОГ МЕЧА: Душан Влаховић дао гол за Јувентус у дербију против Интера, а мреже се тресле чак осам пута! (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Vlahović je rezultat poravnao na 1:1 kada je postigao gol u 20. minutu i to posle asistencije Vestona Mekenija koji je na "tacni“ ostavio loptu Srbinu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Do momenta kada je postigao gol Dušan Vlahović je bio gotovo neprimetan, ali mu to nije smetalo i postigao je gol za izjednačenje "stare dame“.

Njemu je ovo bio šesti gol u Seriji A i tako se probio na treće mesto liste strelaca.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ispred njega su samo Markus Tiram, fudbaler Intera, sa sedam i Mateo Retegi, napadač Atalante, sa 10 golova.

Inače, prvo poluvreme Inter je rešio sa 3:2 u svoju korist, imao je potom i dva razlike, ali se Kenan Jildiz pokazao kao "zlatna rezerva" torinske "stare dame".


Inter je u prvom delu meča realizovao dva penala, najpre u 15. minutu, kada je Zielinski doneo 1:0.

Potom su udarac uzvratili Vlahoviću pomenutom 20., te sedam minuta kasnije Timoti Vea na dodavanje Konseisaa za 1:2 (VIDEO)

Inter je tada počeo svoj preokret: Mkhtajran je u 35. izjednačio posle lepe akcije kroz sredinu terena (VIDEO), a Zielinski iz novog jedanaesterca u 37. vratio prednost "nerazurima".

Kada je ekipi iz Milana 4:2 doneo Damfris, spretnom reakcijom posle korenra u 53. minutu (VIDEO), činilo se da je derbi i rešen, ali...

Onda je na scenu stupio Jildiz, koji je ušao u igru u 61.

Najpre je u 71. minutu iskoristio dodavanje Mekenija iz kontre da iskosa s leve strane lepim udarcem prepolovi Juveov zaostatak (VIDEO), a zatim je u 82. postavio rezultat na, ispostavilo se konačnih, 4:4 (VIDEO).

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NESTVARNI NIKOLA JOKIĆ: Denver i Klipersi odigrali meč za infarkt, a o igri Srbina će se pričati (VIDEO)