HAMAD MEĐEDOVIĆ KAO BRZI VOZ: Počistio protivnika za 46 minuta

Novosti online

27. 10. 2024. u 21:00

Srpski teniser Hamad Međedović ostvario je ubedljivu pobedu nad libanskim teniserom Benjaminom Hasanom u Bratislavi, pobedio ga je rezultatom 2:0, po setovima 6:0, 6:1.

ХАМАД МЕЂЕДОВИЋ КАО БРЗИ ВОЗ: Почистио противника за 46 минута

Foto: Profimedia

Meč je završen za 46 minuta igre. Međedović je dominirao tokom celog meča, posebno u prvom setu gde nije dozvolio Hasanu da osvoji nijedan gem.

U prvom setu Međedović je pokazao izuzetnu igru, ne dozvoljavajući protivniku da osvoji nijedan gem. Njegova dominacija bila je upadljiva, dok je Hasan imao izuzetno težak zadatak da se suprotstavi srpskom teniseru.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Foto: Profimedia

Iako je Hasan uspeo da osvoji prvi gem tek u 11. gemu meča, to nije predstavljalo preokret u toku meča. Međedović je i dalje nastavio da diktira ritam i dominira na terenu, čime je naneo težak poraz libanskom teniseru.

Trenutno, Benjamin Hasan se nalazi na 246. mestu na svetskoj rang listi, dok je Hamad Međedović plasiran na 155. mestu, čime je jasno bio favorit u ovom susretu. 

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKI MAJSTOR DEO ČUDESNOG MEČA: Dušan Vlahović dao gol za Juventus u derbiju protiv Intera, a mreže se tresle čak osam puta! (VIDEO)