VUČIĆ O TRGOVINSKIM LANCIMA I VISOKIM MARŽAMA: Mere će morati da budu silaz dole sa tim cenama, moraju da postupaju sa po odlukama države

Novosti online

26. 10. 2024. u 11:03

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je u emisiji na TV Prva o maržama trgovinskih lanaca i naveo da sa pažnjom čeka šta če da kaže Komisija za zaštitu konkurencije, te otkrio koje bi mere mogle da budu.

ВУЧИЋ О ТРГОВИНСКИМ ЛАНЦИМА И ВИСОКИМ МАРЖАМА: Мере ће морати да буду силаз доле са тим ценама, морају да поступају са по одлукама државе

I.D.S.

- Uredu je da vaša marža bude 18,19 posto, ali nemojte da vam maža bude 36 odsto, nemojte to da radite ovoj zemlji, nemoj da iskorišćavate gostoprimsto jedne zemlje i da mislite da smo budale. Baš s pažnjom čekam da vidim šta će komisija za zaptitu konkurencije da kaže, pa ću da pitam i Merkator i sve druge, hoće li da postupaju sa odlukama države ili ne. Nego šta će! - rekao je Vučić i dodao:

Foto: Printskrin

- Sačekajte prvo šta će Komisija za zaštitu konkurencije da uradi, da li će biti kazne, a drugo da vidimo šta su mere. A mere će morati da budu silaz dole sa tim cenama. Pa da vidimo hoće li da slušaju ili ne. E sad lepo ima da slušaš i da radiš šta ti kažemo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠPANCI SU NAJAVILI EL KLASIKO: Bodibilderi, frulaši i neuništivi Luka Modrić