VREME JE ZA NOVE POČETKE: Admiralbet ozvačinio saradnju sa još jednim superligašem

Promo

22. 07. 2023. u 20:00

KOMPANIJA AdmiralBet je postala sponzor novog člana Superlige Srbije! FK IMT je tokom prošle sezone izborio plasman u najviši rang domaćeg fudbala, a kako bi sezona bila što uspešnija, postignut je dogovor o ekskluzivnom partnerstvu sa kompanijom AdmiralBet, koja već godinama podržava domaći sport putem brojnih sponzorstava.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВЕ ПОЧЕТКЕ: Адмиралбет озвачинио сарадњу са још једним суперлигашем

FOTO: Promo

Sjajne partije popularnih Traktorista u minuloj sezoni su privukle dosta interesovanja fudbalske javnosti, pa je AdmiralBet prepoznao nastojanje kluba da se afirmiše kao stalan član Superlige Srbije i da kao zvaničan beting partner pomogne ekipi sa Novog Beograda da ima što uspešniju debitantsku sezonu u elitnom rangu domaćeg fudbala. Mlada ekipa koja u svom sastavu ima samo dva igrača starija od 30 godina je u sezoni 2022/23 zauzela lidersku poziciju u Prvoj ligi Srbije, pa u novu sezonu ulazi sa visokim ambicijama, koje će sa novim sponzorstvom biti i više nego ostvarive.

- Drago mi je da pratimo uspehe klubova koji postavljaju nove ciljeve i gledaju napred. IMT je novo lice u Superligi Srbije, zaslužili su da svakako postanu deo našeg tima, daćemo sve od sebe da im pomognemo da napadnu nove visine. AdmiralBet kao jedan od vodećih brendova naše industrije traži sebi slične i veoma je motivisan da na svaki način pomogne vrhunski sport i učini prepoznatljivim prave fudbalske priče, a ova to jeste - rekao je CEO AdmiralBeta, Marko Ribarić.

- Dosadašnja saradnja sa fudbalskim klubovima Kolubara, Novi Pazar, ali i sa ekipama iz ostalih sportova pokazala nam je put kojim ćemo sigurno nastaviti, spremite se za nova sponzorstva - najavio je prvi čovek AdmiralBeta.

Tim koji predvodi Nebojša Jandrić će svoju prvu sezonu u Superligi igrati na stadionu Voždovac, a Traktoristi su mesto u najvišem rangu domaćeg fudbala izborili na 70. godišnjicu postojanju kluba. Jubilej je uveličan ekskluzivnim partnerstvom, koji je samo početak uspešne saradnje IMT-a i AdmiralBeta uoči istorijske sezone za ekipu sa Novog Beograda.

- Ovo je istorijska sezona za IMT, navikavamo se na novo društvo i ono što je sigurno je da ćemo pokazati da zaslužujemo da budemo deo elite. Našu rešenost je prepoznao i AdmiralBet, slede novi izazovi i pravo da vam kažem sa poznatom kompanijom iza sebe sve će biti lakše. Na nama je da opravdamo poverenje AdmiralBeta na terenu, sigurno da će i naš sponzor imati koristi od čitave priče, ovo je obostrano zadovoljstvo, ciljevi su visoki - objašnjava sportski direktor novog superligaša.

Ovim partnerstvom AdmiralBet nastavlja da podržava srpski sport i da jača domaću ligu, jer snaga prvenstva, kao i reprezentacije, ne zavisi samo od velikih klubova koji su redovni učesnici evropskih takmičenja, već i od ekipa koje stvaraju mlade i talentovane igrače, a oni će nam doneti dosta radosti i uspeha u nastavku svojih karijera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI: Udovica Nebojše Glogovca o najbolnijem trenutku nakon njegove smrti