A GDE JE VIKTORIJA?! Evo s kojom ženom je Dejvid Bekam došao na Vimbldon! (FOTO)

Novosti online

01. 07. 2024. u 19:40

Vimbldon 2024 je počeo uz prilično zanimljive scene.

А ГДЕ ЈЕ ВИКТОРИЈА?! Ево с којом женом је Дејвид Бекам дошао на Вимблдон! (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Bilo je prvog dana i iznađenja, i neočekivanih povlačenja, bilo i ubedljivih pobeda favorita (i onih malo manje ubedljivih), ali bilo je i poznatih ličnosti na tribinama.

Tako to i ide sa Sveengleskim teniskim i kroket klubom, jer kada najpoznatiji od svih turnira u "belom sportu" dođe na red, onda i slavni ljudi širom sveta - pohrle na ovaj grend slem.

Tako je bilo i ovog ponedeljka.

Posebnu pažnju, međutim, privukao je Dejvid Bekam.

Ne samo zato što je u pitanju jedan, po ocenama brojnih ženskih časopisa, najzgodnijih muškaraca na početku 21. veka, već zato što mu društvo u loži nije pravila (takođe vrlo poznata) supruga Viktorija, već jedna druga dama.

Naime, nekadašnji engleski reprezentativac, a sada vlasnik FK Inter Majami, za koji igra i Lionel Mesi, doveo je na Vimbldon - svoju mamu Sandru.

Upravo je s njom Dejvid proveo popodne na tribinama, gledajući, pored ostalog, nastup Karlosa Alkaraza (koji je dva sata strepeo da li će, kao branilac titule, ispasti u prvom kolu).

Kad igra Novak Đoković?

Odlukom organizatora Vimbldona, Srbin će na teren u utorak - Novak Đoković je, naime, dobio savršen termin za megdan sa zanimljivim rivalom.

Ako vas tenis zanima, i to ne samo ono što u njemu Novak Đoković radi, pratite sve najvažnije i najzanimljivije vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE: BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!