IZ ČUKARIČKOG PRAVAC U OFK VRŠAC: Banatski prvoligaš doveo tri pojačanja

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

01. 07. 2024. u 15:21

OFK Vršac u novu sezonu ulazi sa potpuno drugačijim timom. Zasada su doveli tri pojačanja: Veljka Radosavljevića, Danka Kikovića i Aleksu Kolonija.

ИЗ ЧУКАРИЧКОГ ПРАВАЦ У ОФК ВРШАЦ: Банатски прволигаш довео три појачања

Foto: OFK Vršac

Kiković je iskusni 30-godišnji fudbaler, koji je stigao iz lazarevačke Kolubare. Pojačaće vezni red. U karijeri je igrao za Javor, Mladost iz Lučana, Novi Pazar, BSK iz Borče i Inđiju. Kao 18-godišnjak, šest meseci je proveo u portugalskom Portu.

Druga dvojica su došla iz Čukaričkog, gde su prošli kompletnu omladinsku školu. Koloni igra na poziciji desnog beka, a Radosavljević je ofanzivni vezista.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Iz kluba su na kraju prošle sezone otišli: Šerif Diuf, Milovan Petrić, Nemanja Žunić, Ognjen Todorocić, Nikola Tasić, Nikola Lainović, Marko Zoćević, Miloš Milivojević, David Ivić i Uroš Kilibarda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE: BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!