ČOKOLADNI MUS: Recept koji će se svideti svim sladokuscima
29. 10. 2024. u 16:30
Zasladite se domaćim čokoladnim musom, koji se lako pravi, a ima bogat ukus.
Povezane vesti
KOLAČ OD LIMUNA I KOKOSA: Odlična i osvežavajuća kombinacija koja se topi u ustima
Napravite ga ove nedelje, oduševićete se.
02. 12. 2024. u 17:00
RECEPT ZA ŠUSTER PITU: Predivan starinski, posni kolač koji se topi u ustima pri svakom zalogaju
Starinska poslastica sa džemom podsetiće vas na bakinu kuhinju i stara vremena.
01. 11. 2024. u 07:00
NEODOLJIVI KOLAČ SA MAKOM: Tako jednostavan, a prepun ukusa
Neodoljivi kolač sa makom, savršen za sve prilike.
31. 10. 2024. u 11:00
TORTA OPERA: Francuska fantazija slatkih ukusa u spoju sa kafom
Čuvena opera torta nastala je oko 1960. godine, a kreirao ju je poznati francuski šef kuhinje Lenotre.
04. 10. 2024. u 13:00
BELA ROZEN TORTA: Neverovatno kremasta i izdašna poslastica
Bolji način da se zasladite tokom jesenjih dana ne postoji.
03. 10. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
POSNI ČVARCI: Ne zaostaju za "originalom", prave se vrlo lako i izuzetno su ukusni
Čvarci su jedno od najvoljenijih predjela ili dodataka jelu, a dobra vest je da postoji način da ih napravite i u posnoj varijanti. Ovaj jednostavan recept omogućava vam da uživate u pravom zimskom specijalitetu na potpuno posan način.
02. 01. 2025. u 15:00Novosti online
ROLAT SA ŠUNKOM: Savršeno predjelo za svaku priliku
Rolat sa šunkom brzo je i jednostavno rešenje za ukusno predjelo, a uz lako prilagodljivo punjenje, savršen je za svaki ukus.
02. 01. 2025. u 13:00Novosti online
KAPUĆINO KOCKE: Jednostavan kolač koji se topi u ustima (VIDEO)
Kremaste i ukusne, a spremaju se očas posla.
02. 01. 2025. u 11:00Novosti online
POSNA ČORBA ZA OPORAVAK ORGANIZMA: Veoma ukusna i osvežavajuća (VIDEO)
Nakon prazničnih dana kada smo preterivali sa hranom, počastite sebe jednom posnom čorbicom punom povrća.
02. 01. 2025. u 09:00Novosti online
PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna
Recept koji se koristi i kad nije post.
02. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Komentari (0)