JEDNA od poslastica koja nas podseća na detinjstvo su - kiflice.
Povezane vesti
IDEALNE ZA UŽINU, ALI I KAD DOĐU GOSTI: Domaće kiflice od kefira punjene pireom i šampinjonima, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
Ove domaće kiflice prave se sa kefirom i pune pire krompirom i šampinjonima.
28. 10. 2024. u 07:00
SOK OD BOROVNICE: Za njega kažu da je zdravlje u tečnom stanju
Borovnice su bobičasto voće koje je,bogato nutrijentima, odlično je za krvni pritisak , bolesti srca, memoriju i oporavak mišića
10. 10. 2024. u 08:30
KIFLICE SA KIKIRIKIJEM I PEČENIM SUNCOKRETOM: Posebnog su ukusa, nikako vas ne mogu ostaviti ravnodušnim
Mirisne i savršeno ukusne.
08. 09. 2024. u 07:00
JEDNOSTAVAN, A UKUSAN: Neprevaziđeni mlečni kolač sa borovnicama
JEDNOSTAVNI svakodnevni kolač, brzo se pravi od namirnica koje uvek imate, a dekorativan je i ukusan. Voće može da bude i sezonsko.
13. 09. 2024. u 16:00
DA ZADOVOLJI SVE UKUSE: Čokoladna fantazija - kolač koji se topi u ustima, a neodoljiv voćni ukus daju mu borovnice
NEKO više voli poslastice sa čokoladom, drugi pak prednost daju "laganim", voćnim verzijama.
12. 09. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
SOČAN GRIZ KOLAČ SA DŽEMOM: Brz, jeftin kolač za svaki dan (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za griz kolač sa džemom, koji se pravi očas posla.
21. 11. 2024. u 13:30
STARINSKE ŠUFNUDLE PUNJENE SIROM, A PRELIVENE KAJMAKOM: Jelo koje će mnoge podsetiti na detinjstvo
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalna za večeru.
21. 11. 2024. u 12:30
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
KNEDLE SA DŽEMOM I ORASIMA: Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru
Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a topi se u ustima.
21. 11. 2024. u 11:00
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADNE TOKOM KUVANJA: Jednostavni saveti za omiljeno tradicionalno jelo
Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
21. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)