TORTA BELI EGIPAT: Popularna torta koja će vam ulepšati dan
14. 05. 2024. u 17:00
Donosimo vam najbolji recept za tortu Beli Egipat, koja se sprema veoma brzo i jednostavno.
Povezane vesti
NEMOGUĆE JOJ JE ODOLETI: Crni Egipat – Čokoladna kremasta poslastica koja se topi u ustima
Crni Egipat je savršen spoj bogatog ukusa čokolade i lešnika, koji zajedno stvaraju neodoljivo kremastu i punu teksturu. Jednostavan je za pripremu, a na kraju dobijate pravi mali raj za nepce.
12. 11. 2024. u 13:00
TORTA OPERA: Francuska fantazija slatkih ukusa u spoju sa kafom
Čuvena opera torta nastala je oko 1960. godine, a kreirao ju je poznati francuski šef kuhinje Lenotre.
04. 10. 2024. u 13:00
BELA ROZEN TORTA: Neverovatno kremasta i izdašna poslastica
Bolji način da se zasladite tokom jesenjih dana ne postoji.
03. 10. 2024. u 13:00
NAPRAVITE TORTU GIZELA: Najukusnija poslastica koju svi obožavaju
Osnovna verzija se pravi sa žutim biskvitnim testom i filom sa prženim orasima i sokom i korom od narandže. Uz dodatak još jedne vrste fila, žutog kuvanog fila od jaja i putera sa ukusom narandže, i uz maštovitu dekoraciju, ova torta ni izgledom ni ukusom ne zaostaje za najboljim tortama sa svetske trpeze.
02. 10. 2024. u 09:00
NEODOLJIVA BEOGRAĐANKA: Čokoladna torta sa jabukama, rapsodija ukusa koju niko ne odbija
VIŠE deserta je nazvano Beograđanka, ali je svakako najpoznatija ova sa čokoladom i jabukama. Uplovite u čaroliju mirisa i ukusa.
16. 09. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
DOMAĆE KIFLICE SA VIRŠLAMA: Doručak gotov za čas, a kiflice nikad mekanije
Testo se lako priprema, a možete ga čuvati i par dana u frižideru. Od jedne mere ovog testa dobićete 12 kiflica.
22. 12. 2024. u 07:00Novosti online
KAKO DA NAPRAVITE KUĆICU OD MEDENJAKA: Bajkovita praznična poslastica koja će naročito oduševiti najmlađe ukućane
Recept za ovu dekorativnu i jestivu kućicu podeljen je u nekoliko faza: nabavka materijala, odnosno slatkiša potrebnih za dekoraciju, prirema testa i šara, razvlačenje testa i pečenje pojedinačnih komada, sklapanje kontrukcije i na kraju ukrašavanje.
21. 12. 2024. u 15:00
Komentari (0)