PARADAJZ ČORBA SA REBARCIMA: Starinsko i jeftino jelo koje svi vole, a za koje vam ne treba puno sastojaka
29. 09. 2024. u 07:00
Predlažemo vam da za ručak napravite nedoljivu paradajz čorbu sa rebarcima.
Povezane vesti
RECEPT ZA PREDJELO KOJE SVI VOLE: Mimoza salata, neizostavan prilog na slavskoj ili prazničnoj trpezi
Mimoza salata je jedno od omiljenih predjela na srpskim slavljima i svečanostima. Slojevi rendanog povrća i šunke u kombinaciji sa pavlakom i majonezom čine zavodljivu kombinaciju ukusa koju svi vole.
20. 11. 2024. u 13:00
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
JEDNOSTAVANI, A FENOMENALNOG UKUSA: Čamčići od krompira punjeni šunkom i jajima, idealani i za manje vešte u kuhinji (VIDEO)
RECEPT kome ćete se definitivno vraćati je upravo ovaj.
27. 10. 2024. u 07:00
SAVRŠEN DODATAK SVEČANOM RUČKU: Kupice od zapečenog pire krompira - tako jednostavne, a izgledaju kao jelo iz najboljih restorana
AKO ste ljubitelj pire krompira, spremite ga na malo drugačiji način.
17. 10. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
POHOVANI KAČKAVALJ: Pomoću ovog trika će svaki put ispasti savršeno
Recept za pohovani kačkavalj je vrlo jednostavan, ali ipak postoji jedan trik pomoću kog će biti isti kao iz restorana. Naime, tajna je u tome da kačkavalj stavite u zamrzivač sat vremena pre pripreme.
21. 01. 2025. u 15:00Novosti online
NEODOLJIVA MOCART TORTA ZA SVE PRILIKE: Kraljevski spoj nutele, marcipana i pistaća (VIDEO)
Za danas smo pripremili recept za tortu koja će biti omiljena na slavskoj trpezi jer se pravi sa nutelom. U jedan deo fila idu i izblendirani pistaći. Između filova se ređa kora od marcipana.
21. 01. 2025. u 13:00Novosti online
KIKIRIKI PUTER: Recept koji je bolji, zdraviji i jeftiniji od kupovnog
Sladak, orašast, kremast i hrskav, recept za puter od kikirikija sigurno će postati vaš novi omiljeni namaz. Sve što vam je potrebno je procesor za hranu i tri jednostavna sastojka.
21. 01. 2025. u 11:00Novosti online
PUNJENI PATLIDŽAN: Savršen spoj povrća i mesa daće celom jelu neodoljivu aromu
Jednostavan i ukusan recept.
21. 01. 2025. u 09:00Novosti online
FANTASTIČNO SLANO PECIVO SA ZAČINIMA: Preporučujemo ga za sve prilike
To je tradicionalno jelo koje se može stalno spremati.
21. 01. 2025. u 07:00Novosti online
Komentari (0)