SAVRŠEN RUČAK OD TRI SASTOJKA: Ovo jelo od piletine je čista rapsodija ukusa

Новости онлајн

09. 09. 2023. u 07:00

OVAJ recept sa pilećim batkom bez kostiku u sosu od soje i braon šećera pravićete non-stop kada ga jednom probate.

САВРШЕН РУЧАК ОД ТРИ САСТОЈКА: Ово јело од пилетине је чиста рапсодија укуса

Foto: Jutjub/Printskrin/ Essen Recipes

Piletina se može pripremiti na mnogobrojne načine – možete je dinstati, pržiti, i peći – i spajati sa mnogobrojnim drugim sastojcima, a sada vam donosimo jelo koje ćete zapamtiti i praviti stalno kada ga jednom probate.

Sastojci:

  • 450 g pilećeg batka bez kostiju
  • 125 ml sosa od soje
  • 60 g braon šećera

Priprema:

Zagrejte veliki tiganj na umerenu temperaturu.

U tiganj dodajte piletinu iseckanu na manje komade i pecite je dok ne dobije zlatno-smeđu boju s obe strane.

U činiji pomešajte sos od soje i braon šećer i prelijte preko piletine.

Kuvajte sve zajedno dok se piletina termički ne obradi do kraja, a sos ne reducira i zgusne.

Poslužite piletinu s prilogom po želji, mi vam preporučujemo - beli pirinač.

(Stil)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZABRINUTI NAVIJAČI AL HILALA: Mitroviću preti duže odsustvo